-
D865Perl se resetuje!
Nazdarek, zajimava vec, mam uz druhej komp na tehle desce (%deska% + P4 800FSB + DualMem DDR 400 512MB) ktera se sporadicky resetuje, treba kdyz se pripojuju modemem na internet, vcera se mi to stalo kdyz jsem instaloval hru (pc nebylo jinak vytizene)!! Dela to na me dojem ze se vraci problemy dob minulych s rizenim IRQ problem je, ze v biosu nemuzu najit polozku kterou bych mohl zmenit ty sytemy ktere pridelji IRQ..
Neake napady?
Polo
-
vyndej vsecky PCI...a postupne zandavej:)
-
Pokud by to bylo tím (?), tak je to v BIOSu pod "resources controlled by:auto/manual", nebo tak podobně ...
-
Resil sem myslim neco podobneho na stejnem chipsetu od MSI a tam pomohlo Zmenit zpusob prirazovani a sharovani irq a neceho noveho na ACPI.. Jenze tahle polozka v BIOSu neni. Na starsich deskach od intelu bejval jumper, kterej ti zpristupnil v biosu ruzne faturky ale co jsem koukal do manualu k tehle fosne, nic takoveho tam neni :-(
-
Co se tyce vyndavani PCI karet, je tam jen jeden modem! :-) Zkusim ale pochybuju, navic to moc nevyresi :-(.
-
Mě to spíš připadá na příliš agresivní časování pamětí. i8x5 nemejvá problémy s IRQ
-