Neviem ci to tu patri ale z polovice urcite :-D . Hra tu niekto hru Age of Mythology na G4TI4200 64MB!! ide hlavne o tu 64MB verziu, a ako vam ide uvodne video lebo mne to ide hodne trhano na majej zostave :o a neviem preco.
Printable View
Neviem ci to tu patri ale z polovice urcite :-D . Hra tu niekto hru Age of Mythology na G4TI4200 64MB!! ide hlavne o tu 64MB verziu, a ako vam ide uvodne video lebo mne to ide hodne trhano na majej zostave :o a neviem preco.
ak ides na XP tak je to tymi XP a nie grafikou.Citace:
Původně odeslal Mator
XP bez PS1 maju problem pri prehravani urciteho druhu videi - seka to
toto iste robi aj uvodne intro k mafii
fikni tam SP1 a bez problemov - dokonca o tom MS vie a preto to zahrnul aj do popisu k SP1
ak neplati riadok jedna tak potom goto end
end
neviem poradit
;D ;D
bude zo mna programator
Mam 98SE anglicku verziu, a niektory vravia ze toje procesorom, niektory zase ze je to pametami tak neviem.
a robi ti to aj bez taktovania?Citace:
Původně odeslal Mator
niekedy je menej viac
ale skor by som povedal ze pri tvojej zostave je to nejakym kodecom na prehravanie videa
zvukovka???
No nevim me to jede uplne fklifku ale mam SP1....Citace:
Původně odeslal Loki12
Mam taky Age of mythology a taky se mi to seka. Bud v klidu mam Athlon XP 2000,Geforce4 4400Ti. Myslim, ze je to nejspis hrou, ale normalne pri hrani je to v pohode de to krasne plynule. 8-)
Ved hej ale kamarat ma 128MB G4TI4200 a P4 nejaku 1700 a ide mu to v pohode tak som rozmylal ci to nieje tou kartou teda pametami na tej karte?
Tak to nevim. Ale hlavni je preci jestli to jede ve hre plynule. A naky video, ze se seka to je preci jedno. Ne? Nevim jak tobe, ale me to ve hre krasne plynule.
Ono to uvodne intro je zle spravene akoby kazda tretia sekvencia chybala. Mali tam urobit render z hry urcite by vyzeral ostrejsie a plynulejsie ako hocijake video len tie tvare by sa museli dodatocne urobit.
To me to jede na 1800+ a G3Ti200 naprosto f pohode 8)
Jinak to bude spis woknama nez HW :wink:
Já mam Win XP a jede mi to na max.detaily 1024x768 uplne parádně.A zkoušel jsem to na i na Win Xp SP1 a to samý.Uplně plynule.To samý i videa. 8-)
jo jo Proste fklidu chybu bych hledal jinde nes f Hardware spis nahrat nove 4In1 (hyperion), od grafarny,zvukuly ,novy DX a pak by to melo byt OKCitace:
Původně odeslal Turok
Na mojí sestavě 1280/1024 v hře úplně v poho a to video se mi sem tam trochu škubne, ale stejně jsem ho viděl jen dvakrát a teď ho pokaždé přeskočím :-).
Proste to zavisi na procesoru, ne na grafarne (prevazne).
Vsichni, co tu maji kolem 1GHz, tem to trha.
Ja mam PIII1000@1000, GF4TI4200, 64 @594/290 a trha to desne na Win98. Kamos ma Matrox neco? 550?, AthlonXP 1800+ a jde mu to bez skubnuti. Windousy ma stejny.
Nastesti tohle plati jen pro video.