Hoj, pokud nekdo shanite levne vetracky 120, tak u autocontu a i jinde maji spire/speeze FD12025C1M3(zatim vsudekde jsem se ptal, kde byly v nabidce, tak byl tenhle typ - dual ball) . Toci se od 3 voltu. Pri 12V toci asi 2300ot. a berou 0.35A.
Printable View
Hoj, pokud nekdo shanite levne vetracky 120, tak u autocontu a i jinde maji spire/speeze FD12025C1M3(zatim vsudekde jsem se ptal, kde byly v nabidce, tak byl tenhle typ - dual ball) . Toci se od 3 voltu. Pri 12V toci asi 2300ot. a berou 0.35A.
Tak to by se mi libilo, narvat ho do Chcipteka. Este jak hluci, nevi nekdo?
to bohuzel nemam s cim porovnat ... ale je celkem tichy
Ale kolik stojí - autocont není zrovna z nejlevnějších krajin...
:-)
Ted jim zrovna nejede shop, ale co si pamatuju, tak to bylo kolem 225KC ... ja je koupil za 208 kus. Vsechny tyhle vetraky jsou od AT Computers. a tam stoji 182KC(asi bez DPH)Citace:
Původně odeslal *VIPER*
Ta ceny by ušla, ale koukal jsem na ně na netu a spíš bych chtěl nějaké čiré (průhledné), ale co jsem našel, tak nejlevnější kolem pětikila...
:?
To uz nejni takovej problem striknout je bilou reflexni barvou a nasvitit nebo mu dat nejakou mene napadnou barvu. Koneckoncu kdyz se toci, tak je celkem jedno, jakou barvu maj lopatky vrtule, ne?Citace:
Původně odeslal *VIPER*
myslim ze PCborec nebo kdo je ma bilou a vypada to fakt rulezneCitace:
Původně odeslal Buddha
btw ale jinak je to samozrejme uplne jedno, jde o ten pocit