Jde nějak dostat z AOC 9K+ - 19", 100 Hz při 1280*1024.
Printable View
Jde nějak dostat z AOC 9K+ - 19", 100 Hz při 1280*1024.
To je dotaz????
podle šířky pásma 200MHz by měl -> 200MHz / ( 1280*1024*1,5) = 100Hz
takže chyba bude nejspíš v ovladači nebo v nastavení
Mám tam drivery stažený přímo od AOC (nejnovější), a stejně to nejde
takže fakt nevim protože když dám 100 Hz při 1280*1024 tak vypadne
obraz. Ještě tam zkusim nainstalovat ty ovladače který jsou přiložený
pří k obrazovce a uvidim.
Takže nic ovladače na XPčka tam nejsou.
Ješťe se pokoukám po netu a uvidim.
Tak jsem nic nenašel.
Můžete mi někdo poradit. :?: :?: :?:
Máš smolu. Tento monitor má horizontálnu frekvenciu max. 95kHz, to stačí akurát tak na 1280x1024 pri 85Hz. Možno z neho dostaneš 90Hz, ale to už bude za hranicou špecifikácie výrobcu (teda môže ísť a nemusí...).
Zo šírkou pásma to nemá nič spoločné - tá určuje len ostrosť obrazu vo vodorovnom smere (presnejšie počet "zobraziteľných" pixelov vodorovne)
EDIT: ... a na tom nič nezmenia nijaké ovládače. Je to proste technické obmedzenie vnútri monitora a to softvérom v počítači nezmeníš :?
Premyslim ze si ten
monitor 19" AOC - 9K+ plochy
koupim je dobrej?
je opravdu plochy?
http://www.vts.cz/DetailPage.asp?DPG=52294
9G+, je sice o 500 kc levnejsi ale neni plochi ze ?
Je ten 9K+ dobrej? neni lepsi radsi koupit nejakou lepsi 17 ku?
mno, neni to sice moje parketa a navic je to trochu offtopic, ale neda mi to - Tuky si koukam nedal (snad dobre) poradit, viz http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=59706 ... a hlavne Martyr-M: proc cpes stejnej dotaz do 2 threadu ve stejny sekci ???
jjCitace:
Původně odeslal PeterM
vymlatis z nej 88+-2Hz vic ani tuk ... stahni si powerstrip a zkus to...
hledal jsem neco o 9k a narazil sjem nejdriv na ten divnej tak jsem tio posla do toho vic o 9k+ moh jsem to vtom prvnim smazatCitace:
Původně odeslal Mymak
ale zajimavy ze hledani v phpBB na dotaz 9k+ ani 9K+ ani 9k ani 9k* ani *9* nic nenajde
9K+ není plochý, je to akvárko s rovným krycím sklem. Lepší 17" je pro mě nejvyšší řada Samsungu, profi řada ViewSonicu, Eizo, atd. Jinak 17" brát jen s min. 85 kHz HF (1024*768@100), 85 Hz je málo.Citace:
Původně odeslal Martyr-M