Tak uz se nam vyber zacina docela rozrustat, tak by me zajimalo, ktera je ta nej...
Printable View
Tak uz se nam vyber zacina docela rozrustat, tak by me zajimalo, ktera je ta nej...
Spíš by tě mělo zajímat, proč zanedlouho dostaneš slepejše... :roll:
asi proto ze jsem to nenasel, teda jestli to tu jiz nekde je. Jedine co tu je, je Dvouvrstve vypalovani DVD a tam je sice zminka asi o 2 mechanikach, ale spise je to o technologii a tak nez o vlastnich mechanikach a nic jinyho jsem vazne nenasel
ale to neni o DL, ale jestli to bude nekomu vadit, ze je to zvlast, tak to muzu hodit tam
To je o +-RW obecně :arrow: i o DL :arrow: hoď to tam
Já bych to tam neházel, bylo by lepší oddělit jednovrstvý od dvouvrstvých.
O těchto vím já:
ARTEC VPP-8D24Q - BENQ DW830A - BENQ DW1600A - I-O DATA ABN8W - LG GSA-4120B - LITE-ON SOHW-832S - MSI DR12-A2 - NEC ND-2510A - Philips DVDRW885K - SAMSUNG SH-W16A - SONY DRU-700A - TEAC DV W58E
Jak je která dobrá, je otázka příštích měsíců, až je useři vyzkouší a poreferujou. :-)
tady:http://www.pctuning.cz/titulnistrana...=2&ArtId=19884je link na NEC ND-2510A a vypadá docela solidně. No a je za necelý 3000K s DPH.
Tady jsem to zalozil prave po precteni te recenze
No myslím že buď NEC ND-2510, nebo Lite-ON SOHW-832S , nebo TEAC DV-W58E. Toť mí favorité
No z tech 3 asi jedine Liteon, Teac neumi - a NEC zase cte strasne spatny disky
No, LiteOna mám od minulého týdne a jako pálička je dost dobrej (tzn. doteď žádný problém), DL jsem z pochopitelných důvodů nezkoušel :evil:
btw: LiteOn má jeden fajn bonus - je hrozně málo hluboký. V praxi - hlubší je i moje čtecí DVD Sony :wink:
ste exoti, ten sticky thread je o DVD+-RW napalovackach obecne
to tu budeme zakladat vzdy novy thread aku 8x DVDRW vybrat, aku 12x DVDRW vybrat, aku 16x DVDRW vybrat, pak k tomu pridame Mt. Rainier ci nejaku inu novu vlastnost
prosim moderatora o lock, schopnost DL zvladaju aj napalovacky orig. na jednovrstvove napalovanie, nie je dovod zakladat kvoli par exotom 20 threadov
bohuzel musim souhlasit s Markoffem. jestli je DL nebo neni je uplne jedno. porad je to DVD napalovacka.
pokracovat na tema DL muzete zde > http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=41940&start=165