Prosim napište čo sa zmenilo nahranim najnovších drivrou ( problemy v hrach či sa vyriešili a pod.)
A či beha každemu korektne Optical IN ( samo. ten kto ju použiva).
Proste či vam to hra z novými Drivermy lepšie ako zo starýmy)
THX
Printable View
Prosim napište čo sa zmenilo nahranim najnovších drivrou ( problemy v hrach či sa vyriešili a pod.)
A či beha každemu korektne Optical IN ( samo. ten kto ju použiva).
Proste či vam to hra z novými Drivermy lepšie ako zo starýmy)
THX
precti si changelog, mas tam odpovedi na vsechny tve otazky.. jenom dodavam, ze se nepatrne zmenilo GUI a ze uz se tam odstranily drobne chybicky v grafice :wink:
Citace:
Původně odeslal Glassman
Aka grafika o čom hovoriš ????
stary:
http://volny.cz/needsoft/f2-drv-old.gif
novy:
http://volny.cz/needsoft/f2-drv-new.gif
posuvniky se chovaji spravne, ve starejch to obcas trosku preskakovalo o 1px, ted uz v pohode a dale EQ uz snad nevydava takovy podivny piskani jak to delalo driv ve starsich ovladacich. a hry jsou uz prej vsechny ok..
Citace:
Původně odeslal Glassman
Keď spominaš toto tak tie spoločne drivre GF 2 a GF 3 neda sa hodiť EQ z GF 3 na GF 2 ??? :) Len tak z haluze
a v cem je EQ na GF3 lepsi nez na GF2 ??? muzete nekdo hodit screenshot EQ na GF3, plz :o
ty brdo tak to si ma teda dostalCitace:
Původně odeslal Glassman
ja mam pocite ze EQ pri GF2 aj GF3 vyzera rovnako, len horny napis fortissiomo je iny 8)
ale ja som nikdy nemal rad hadanky typu najdi desat rozdielov ;D
2 Glassman : V čom sa líšia tie 2 obrázky? Ja som zo starým drivrom nemal zobrazovanie úrovne. Nedal si náhodou omylom ten istý obrázok 2x ?
ee, to sem fakt nedal, podivej se znova a zamer se na spodek ukazatelu, jinak verze nahore je 2.03 a stejna je i 1.50, starsi sem nezkousel..Citace:
Původně odeslal mrba
2Loki12: no ja si taky myslim ze tam neni zadnej rozdil, ale cLIVe chtel hazet EQ z GF3 na GF2 a jaksi nechapu duvod ???
INA FARBA???Citace:
Původně odeslal Glassman
ja fakt nevidim nic,
mrba???
No ukazatele jednotlivých pasiem sa líšia, takže naozaj to nie je ten istý. Mne sa ale zdá, že keď som mal 3.07, že tam ten viewmeter nebol, že boli len potenciometre, ale už si úplne istý nie som.
ja to sice nevidim ale asi mate pravdu.Citace:
Původně odeslal mrba
a je ti to aj tak jedno :-)
Úrovne na viewmetri pre výšky majú na obrázkoch rôzne úrovne.
to je akoze snimane pri tom istom produkovanom tone?Citace:
Původně odeslal mrba
tak to potom ano. len ma to akosi zabudlo osvietit.
Q: Dedicated Headphones output?@?
Jak to funguje na Fortissimu II ? muzu to mit trvale pichli na
vez a zaroven do sluchatek bez toho abych to musel prehazovat
v kabelech podle toho kde posloucham ??
dik za odpo..
btw. tahle featura by me mozna dokopala do FII/III ;D
tak isto aj F2 aj F3 maju zvlast vystup na headphones.Citace:
Původně odeslal mesuge
pri F2 ma to stvalo pretoze namiesto toho aby tam dali cen/sub tak dali headphones.
pri F3 je pocejacko takto - front, rear, cen/lfe(sub), headphones (or 6. and 7. speaker), mic, line in, S/PFID OUT (optika)
cize mozes mat zapojenu vezu (5.1 repro) a headphones zvlast. ak vsak v softvary zapnes 7.1 zostavu tak ti headphones zacnu pekne hrat ako treti par 8) ale toto nejde urobil pri F2
cize v pripade F2 jeto mozno len do 4.1(4.0) + headphones
a ked som sa v herculese pytal ze preco sa neda na F2 softwarovo zariadit aby napriklad Rear a headphones boli na jednom jacku tak povedali ze to jednoducho nejde zariadit.
nale na F3 to ide, nie s rear ale ide. sraci, ale dosiahli svoje, vytiahol som penazenku a kupil som si F3
No vyzera to že do konca januara BUDEM MAŤ GF 3
inak prave som si cital tvoj starsi prispevokCitace:
Původně odeslal cLiVe
Ja kašlem asi na 7.1
Počkam ak pojde dole II s optickym VSTUPOM a zoberem tu
menis tie nazory hmmm
Citace:
Původně odeslal Loki12
Ale teraz važne - keď si to tak zoberem tak II ma výhodu iba v Optical IN. Mal som take plány stahovať musiku z digitalneho sataku. Ale nejak sa mi to nechce , lepšie povedane spolahnem sa na cinče. a GF 3 ma viac výstupou , či už internych alebo externych. Ten 7.1 nikdy nevyužijem mam kvalitnu vežu ( 100 RMS) ktora hra sqelo . A III je predsa novšia aj keĎ ... chapeš :))
ja chapemCitace:
Původně odeslal cLiVe
ale glassman urcite nepochopi naco ti je 7.1 analog ked ides cez vezu. na F2 mas optiku in, a inak je to ta ista karta, ze chlape ;D
hlavne si uz nieco kup a potes sa konecne
To pridaj , už mam stiahnute aj drivre 6.07 ;D ;D
Idem si ich omrknuť.
to je skoro nieco ako.Citace:
Původně odeslal cLiVe
"Uz mam kupeny praci prasok a za mesiac si kupim rifle" ;D
neni to na stejnym tone ani na stejne nastavenym EQ, nebot pred instalaci novych ovladacu se musi odinstalovat ty stary a tudiz to musis potom nastavit znova :roll: jde o chybu v grafice! podivejte se na spodek tech valecku-ukazatelu - ne posuvniku, na starejch driverech tam dole obcas mizi bily spodni okraj, vy si toho nemuzete vsimnout, ale kdybyste to videli na vlastni obrazovce a v pohybu, bylo by to o necem jinym.. v novejch driverech je to uz v poradku..Citace:
Původně odeslal Loki12
PRUSER
dnes disketa nieje.
takze kopirovanie bude mozne az zajtra.
a testovanie az 1.1.2003
post az 2.1.2003
Mrkni hlavne ten odstup Signalu od šumu .
maš ICQ ??