Fungujou nekomu zadni repro pod WinXP? Ja uz fakt nevim jak to rozbehat ???
Printable View
Fungujou nekomu zadni repro pod WinXP? Ja uz fakt nevim jak to rozbehat ???
nepatří to náhodou do sekce zvuk ??? hmm :wink:
No ale je to vec ovladacu... Tak dobre, hodim to i tam ;DCitace:
Původně odeslal KoNG
.::RICHMOND::. :už sem ti to myslím psal na starým fóru :-) s těmahle ovladačema to valí, mám to vyzkoušený :wink:
link na stažení: ftp://240933B8-8A83-41CF-BD87-40500B...oSetup_W2K.zip
Mno tak sem to chtel zkusit, ale nejde mi to stahnout... Nejakej jinej link by nebyl??? Staci mi napsat jak je ten soubor velkej - jestli je to 4277kB a v nem jsou soubory SBCTAUDIOsetupus.exe (2.listopad, 3,95MB) a SBCTW2K.LIB (355kB) tak ten mi nefacha.....Citace:
Původně odeslal Pavel (Kenny_Sky)
tak to ale nebude problém těch ovladačů :? protože mě to s XP ovladačema inplementovanyma we windousu nevalilo, a s tema z 2. listopadu to jede OK....no jinak mám na karte model ct48xx ale na čipu je ct5808...tak se podivej na číslo na čipu, protože s ovladačema ke karte na model cd48xx to vubec nerozhejbu :wink: jo a jestli ti to nepujde, tak si z toho nic nedělej, mě to nešlo pod win milleniem ani kdybych se postavil na hlavu :-D
Richmond : snaž se dávat svůj příspěvek jenom do jedné sekce a né do dvou,ať někteří lidi neodpovídají na něco dvakrát.
Marek.Sedlar: no to bylo na starym foru, a ja odpovedel jen tak znova,....to by si asi nepamatoval jen blbec kdyby odpovidal třeba v sekci ZVUK a pak v sekci OVLADAČE na stejnou věc stejnýmu člověku :lol:
-> Pavel: Vim naprosto jiste, ze je to vec ovladacu, protoze v W95 a W98 mi fungovaly vsechny 4 repraky a na (posr.....) XPckach to fungoje jenom stereo... Psal jsem do creativu a tam mi rekli ze pro model CT4700 (a nejen pro nej) nemaji ovladace do XPcek a ze musim pouzit windowsacky ovladace! Takze me pekne nasr... a uz si od creativu nekoupim vubec nic! Me jeste napadlo ze bych jim tu zvukovku s tema four point surround reprakama vratil, protoze sou mi naprosto k nicemu kdyz to jede jenom stero!!! To mi mohli uznat jako reklamaci ne? Kdyz nefunguje, tak je to vadny a vadny zbozi mam pravo vratit!
Ty si taky moh udelat jedno tema "intel apps" a ne dve... 8)Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar