Poraďte nejaký soft ktorý ukáže ako dlho beží Windows, prípadne kedy bol spustený. Niekde som to už videl ale neviem ktorý to bol soft. Ďakujem.
Printable View
Poraďte nejaký soft ktorý ukáže ako dlho beží Windows, prípadne kedy bol spustený. Niekde som to už videl ale neviem ktorý to bol soft. Ďakujem.
treba v samurize/sysmetrix a podobnejch softech to bejva
google.com
search: windows+uptime
Zkus treba Windows Uptime , je tam prehled vsech startu a vypnuti windows, doba behu a doba necinosti.
Taký múdry som bol aj ja, skús čo ti nájde, sa nedohladáš...mám rád takých machrov...Citace:
Původně odeslal Jey
a co kdybys to zkusil, hned prvni nalezeny odkaz a dalsi a dalsi... :roll:Citace:
Původně odeslal wanthom
Ináč, už som zistil, že to zobrazuje aj Sisoft Sandra. Diky za všetky odpovede.
Ukazuje to i Total Commander. Commands -> System information.. -> zalozka Software a dole je Time since Win start.
Noo to som potreboval Total Commander mám vždy na každom kompe aspoň nemusím mať iné progy na to. Díky moc. To je rada nad zlato.......
Zkus UPTIME 2.0.50 je v češtině ,je to freeware.Má spoustu statistik.Citace:
Původně odeslal wanthom
Windowsy to maji v sobe! So prikazoveho radku se neco napise, ale uz nevim co, bylo to myslim v poslednim Computeru.
Asi myslis systeminfo ale to mi prijde lepci to cist primo z TCMD(pokud to teda clovek pouziva) protoze je to rychlejsi :)Citace:
Původně odeslal Špeta Marek