Tak už jsem ji vyměnil, dali mi tu samou DWL-520+, jede to v pohodě, ale nesmím restartovat počítač, když ho resetnu tak se mi kousnou Wokna hned při výběru uživatelů. Co s tím.
Printable View
Tak už jsem ji vyměnil, dali mi tu samou DWL-520+, jede to v pohodě, ale nesmím restartovat počítač, když ho resetnu tak se mi kousnou Wokna hned při výběru uživatelů. Co s tím.
Tak si zkontroluj, jestli mas vubec natazeny ovladace. :roll:
A jé, karta s TI ACX100 chipsetem :?Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
Měl jsem s ní taky problémy, pomohl update firmware + nové ovladače.
Které karty jsou teda dobré? Mám možnost tu kartu vyměnit.
Jinak info ke kartě je tu http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=46287
Pokud ti stačí karta 802.11b - 11Mbps, tak ber nějakou Prism 2.5/3 PCI kartu. Jsou spolehlivé, stabilní, umí regulaci výkonu i ve windows, s novými ovladači i WPA. V ČR hlavně lidi z CZFree doporučují Z-Com XI-626, stojí kolem 1650kč vč DPHCitace:
Původně odeslal Špeta Marek
Někomu stačí karta s Realtek RTL8180 nebo Ralink 2400, ale já taky doporučuji Intersil Prism 2.5/3 :-)
možná nemáš vůbec signal, chyba někde na cestě k anténě , špatně daná koncovka,atd.. když nemáš signal neznamená že jsou špatné ovladače atd..
a ještě vyskoušej jestlí máš stejnou masku síte to většínou hned vyhodí halšku no connect
Rekl bych, ze to s navazanim spojeni nesouvisi ;). ??? :-)Citace:
Původně odeslal Dejv
Kdyz uz tu ten thread je tak se vloudim s podobnym problemem ... nefite co muze spusobovat, ze se nejsem schopnej pripojit na APcko ? Tj. apecko kdyz dam vyhledat tak vidim, ukaze mi to silu signal 50-60%, ale nejsem se schopnej na nej pripojit ...
Ale to znamena ze jsi pripojen. ;) Pripojit - myslis na aplikacni vrstve? :)Citace:
Původně odeslal Happy
No rekl bych ze pripojen nejsem ... na zadne vrstve ... bo kdyz dam na join tak se nic nestane a tim myslim a) windowsy stale tvrdi ze sitove pripojeni je odpojeno b) (a to hlavne) - nelitaji tam zadny packety, ani rx ani tx ... tj. jako bych u ethernetu nemel ani link ... a to je otazka prvni vrstvy :wink:
Mozno tam je zapnuty MAC filter.
Mno ale i tak by se dalo pripojit a minimalne zjistit silu signalu.Citace:
Původně odeslal Rainbow
No to by se snad asi nedalo... ??? ale na zjištění síly sgnalu přiojenej být nemusíš...Citace:
Původně odeslal CompCrasher
No silu signalu vidim ... primo v tom seznamu kde mam dostupny apecka ... ta je vzdycky prafe tak tech 50-60% ... pak je tam este polozka link quality, ale tu mi to ukaze az se pripojim na dany apcko ... tudiz mi ji to neukaze nikdy bo se na nej nepripojim ... nafic nefim jak funguje mac acc filter u wifi, ala kdyz nastavim mac acc list na normalnim switchi (cisco) tak a) user normalne ma link (bo to je zalezitost prfni vrstvy a mac adresy sou az na druhe) b) u usera sou odchozi pakety (to ze je switch discartne je uz druha vec :wink: )
Citace:
Původně odeslal Happy
V Site Survey ukazuje signál v poho ale když se chceš připojit tak se to tam neconnectne nevim jak u vás ale u nás to bylo vždycky tím že na Apčku je MAC filter nemáš pvolenou MAC na AP jak už se tady něko jinej zmiňoval nic jinýho mě nenapadá