zajimalo by me jestli když se to rozmazne třeba i po tělesu procesoru a spoji to naky kontakty jestli je vodiva nebo ne
aby to až to dam na procak ten procesor neodešel do věčnejch lovišt
Printable View
zajimalo by me jestli když se to rozmazne třeba i po tělesu procesoru a spoji to naky kontakty jestli je vodiva nebo ne
aby to až to dam na procak ten procesor neodešel do věčnejch lovišt
ta od Titanu je nevodiva, co jsem zkousel
ASIII je tez nevodiva, pac sem s ni mazal pameti na grafarne (gf3ti500) a "trosku" sem jim premazl i nozicky a facha to fpoho :)
Ale ako to ze obsahuje vysoke percento striebra ktore je perfektny vodic a pasta nevodi ??
Napr o Arctic Silver se pise:
Arctic Silver 2 Thermal Compound has particles of silver within it, which are balanced by an electrically-inert substance that helps reduce electrical conductivity to almost nothing.
Caution:
While much safer than silver greases engineered for high electrical conductivity, Arctic Silver thermal compound should be kept away from electrical traces, pins, and leads. The compound is slightly capacitive and could cause problems if it bridged two close-proximity electrical paths.
ale jaxem psal vyse, u me po zapatlani pinu u pameti na grafarne uz cca pul roku fse fpoho.
No mela by bejt nevodiva, ale ja jsem mel stejne od Mironetu pomazanej skoro celej procak a nic se nestalo ;D
je lepsi stříbrna nebo bílá asi stříbrna nebo ne?
Podle me je to stejne jen obchodni tahak. Nikdy jsem npoznal zadnej rozdil mezi stribrnou a bilou. Pouzivam tedy bilou a neresim toCitace:
Původně odeslal Krupa
ja dostal k novymu chladiči střibrnou takže mě to netlačí ;D ;D
ten rozdil je znat driv sem pouzival bilou pak stribrem obarvenou od titanu a tet ACIII .
Oproti te bile je ACIII lepsi skoro o 5°c .
u me je rozdil mezi AS2 kterou ted pouzivam a bilou silikonovou od chladicu SupserSilent nulovy :wink:
Jde ovsem o to ze ja mam tichej pomalej vetrak takze pasiv staci nakumolovat dostatek tepla a chladici system nema uzky hrdlo na prenosu tepla z cpu na HSF
2fabsa:
ja mam tou stribrnou titankou pokryto asi 40% celeho mojeho Duronka a v klidu ;D Tusim ze ses tak sikovny jako ja ze kdyz si omylem kydl trosku pasty mimo cpu taxes to snazil setrit a ono ne a ne to jit dolu co ;D
Neni nad Duron Silver Edition ;D
Ja to rikam furt ty ses minul povolanim. Měl jsi bejt vedec pred tvymi teoriemi smekam ;D (uprimne fakt cumim kam na ty znalosti furt chodis)Citace:
Původně odeslal DeeKay