Ma niekto skusenosti?
http://www.sunbeamtech.com/new/produ...oler%20kit.htm
Ak su pozitivne, do akej case to doporucujete nainstalovat? (vyrobca, typ - pripadne min. sirka)
Printable View
Ma niekto skusenosti?
http://www.sunbeamtech.com/new/produ...oler%20kit.htm
Ak su pozitivne, do akej case to doporucujete nainstalovat? (vyrobca, typ - pripadne min. sirka)
To je pro ultra-salámisty, je to dost drahý a těžko to přinese aspoň tolik, jako poctivý home-made řešení :wink: Zkoušel jsem před cca 2 lety něco podobného do Tigeru a nic moc ...
Za ty prachy to neni moc vyhodna koupe. Homemade se to da udelat za par kacek a aspon zabijes odpoledne. Stejne to neni nic vic nez natahovaci krk a 2 redukce na pripevneni.
POdle toho jak to vypada bych rek ze se to vleze skoro vsude. Spius mensi nez vetsi neni to tak dlouhy jak by obcas mohlo.
Do mojej case to urcite nevojde ale planujem novu. Je siroka 190mm a proste tu hadicu nedostanem nielen dopredu ale ani dozadu - ako na stranke Sunbeamu.
NIesom "salamista", len mam velmi malo casu a zabijat ho vobec nemusim (zial). Prislo mi to celkom sikovne riesenie za tie prachy - predpokladam aj dobre prevedenie.
A keby som sa aj do niecoho podobneho pustil sam, tak by som potreboval hadicu (natahovaci krk) a 2 redukcie na pripevnenie. Kde ich zohnat - nie som lenivy a uz som par obchodov obehol ale vacsinou ani nerozumeli co chcem...
Problém je, že čím víc ten krk ohneš a tvaruješ, tím to má horší efekt a víc hlučí ... Takže ideální je prostě rovná a na to existují lepší řešení, asi tak :wink:
Da sa kupit nieco take? Yeong Yang 56xx to ma celkom sikovne vyriesene. V podstate by mi stacilo kupit len tunel, vyrezat v bocnici dieru a nasadit.Citace:
Původně odeslal jan555
http://www.yeongyang.de/products/yy5601.htm
pozn.: "pracovna vychova" alebo ako sa volal ten nestastny predmet kde treba sikovne ruky ;-) mi moc nesiel - mam sice pripravene nejake prechovky a pvc flase s pribliznym priemerom, ale aj tak si do toho moc netrufam... chcem nielen funkcnost ale aj vzhlad ;-)
To je, co Ti vysvětluju, o windtunelech je tu threadů dost :wink:Citace:
Původně odeslal mico
To viem.
este raz
pozn.: "pracovna vychova" alebo ako sa volal ten nestastny predmet kde treba sikovne ruky mi moc nesiel - mam sice pripravene nejake prechovky a pvc flase s pribliznym priemerom, ale aj tak si do toho moc netrufam... chcem nielen funkcnost ale aj vzhlad
Zaujmal som sa o hotove riesenie. Ale dik. Snad sa nakoniec do toho aj pustim...
Tak abychom to (snad) uzavřeli - buď úplně v klidu, neříkám to z pozice kutila, sám mám ruce ehm, ehm :lol: Jen tohle je prostě šidítko (a imho hezký to není) a já osobně nevím o žádném hotovém plně funkčním udělátku ...
Já tuhle věc mám (ten Sunbeam), a můžu potvrdit, že jak to vohneš tak je to úplně k ničemu, akorát je víc hluku. Jedině to vrait do bočnice přímo naproti chladiči. No jestli bys měl pořád o to zájem, rád se toho zbavím.
No tak to teda nie je nic moc... Skoda. Pacilo sa mi na tom prave to, ze sa by som nemusel upravovat bocnicu. Napojil by som to do zadu pod zdroj (teraz tadial vysavam). No ale ked to ohnute huci (alebo je neucinne?) tak to nema zmysel. A v mojej sucasnej case by som to musel asi velmi ohnut, lebo je uzka. Je to zvlastne, na stranke to maju vyslovene ohnute a nasadene v predu, pripadne vzadu... Zatial dik.