DivXový filmy na TV s Audiokabelem z compa do Hi-Fi u TV !?
Zdravim
Chtěl bych poprosit o radu.
Nedávno sem si doma udělal menčí vychytávku, provrtal jsem z pokoje do obýváku díru do zdi a protáhl Tv-Out z compa do TV + audiokabel(klasickej kabel, na jedný straně Jack na druhy cervenej a bilej banán) kterej sem zapích ze zádu do Hifivěže. Vše bylo ok, ale do tý doby než jsem zapnul Hi-Fi a nastavil Aux. Po-té začal levý reproduktor hrozně divně nepatrně šumět a jakoby dunit, jako by ho něco rušilo :?: Když koukám na filmy tak musim na HiFi věži (Panasonic) zesílit decibely alespoň na -30db aby se ten ošklyvej šumot (nebo jak bych to nazval) ztratil :? Což znamená že při některých hodně zvukově náročných scénách to neslyšim ale musim to trochu ztlumit aby to tak neřvalo a zase při některých scénách kdy nejni v pozadí žádná hudba nebo zvuk a herci se jenom baví tak je to docela znatelně prudérní ten šum :-(
Prosim o radu jestli někdo neví čim by to mohlo bejt??? třeba jestli to něco neruší?
Tak před 2rokama jsem to praktikoval taky na skoro uplně samých komponentech a vše bylo v pořádku, tak v čem je problém? Poradíte...? Předem díky... :roll: