chtel bych si koupit naky bedny a zajimalo by me jestli je velkej rozdil mez 4.1 a 5.1 bednama ??? ??? ???
Printable View
chtel bych si koupit naky bedny a zajimalo by me jestli je velkej rozdil mez 4.1 a 5.1 bednama ??? ??? ???
no na DVD filmy je 5:1 celkem fain
na hudbu prej ee ale to ani 4.1 ..
No, ja osobne bych bral 5.1. Ja mam DTT 2200 (5.1 bedynky) a mel sem SB ive 5.1. Ve win to hralo mp3ky jen jako 4.1 (ve hrach 5.1). Ted mam Fortissimo III a i na mp3ky mi hraje stredovej reprak. A muzu rict, ze to je docela rozdil. Kdyz si stredovej vypnu a pak zapnu, tak to je fakt poznat...
Citace:
Původně odeslal .:Goodman:.
.... no hele ;) .. nakou chvili uz frcim mjuzik na 5.1 (woodengeniusky ;D ) .. nejdrif audiga a ted konecne fortissimo 3, zvyk sem si a uz si jinak muziku nepoustim nez 5.1, takze bud to nebo vecer sluchatka, abych nezboril spanek panelakovym sousedom ;D 8)
pri 5.1 ti cez center maju ist primarne vokaly - dialogyCitace:
Původně odeslal : PRASoR :
a je to kurnik pocut ked vypnem stredove repro. Vcera davali na HBO - Purpurove rieky - tak som si cez headphones vystup (jack-cinch) napichol tie moje geniusy, vybalancoval si zvuk medzi centrom, front a read, trochu sa pohral so sub a to potom bola parada - ked tam chodili v takej kniznici mal som pocit ze su umna doma a pritom ked hovorili tak ten zvuk isiel hlavne s predu - ale to bube asi tym pohranim sa s gombikmi
ked som to pustil len cez 4 repro tak bol problem nastavit zvuk aby mi to velmi nehucalo ale aby som dobre pocul co rozpravaju.
bola to spica. este aj mamka (co je na hlasne pozeranie TV alergicka) to pochvalila ze to ma taky "dobry zvuk"
takze moja odpoved
5.1 - ma to svoje caro
center pri poslechu hudby je prasarna...
...ostatne 4.1 na to neni o moc lip ;]
no najlespie by bolo len dvaCitace:
Původně odeslal lukas.only.three
ale ked pocuvat hudbu tak radsej na 5.1 ako na 4.1