Ake mate skusenosti s programami Go DSL Total a Total fun? Ako to beha zaujima ma aj spravanie sa v spicke pri agregacii 1:20, 30
Printable View
Ake mate skusenosti s programami Go DSL Total a Total fun? Ako to beha zaujima ma aj spravanie sa v spicke pri agregacii 1:20, 30
Je zatial tazko povedat aky je rozdiel medzi 1:30 a 1:20 v reale , lebo agregacne pasma este niesu naplne(DSl ma zatial malo ludi).Ale ked sa stretne 20 ktory tahacov(ludi ako sme my) tak potom uvidis ten hukot, mozno budes dakovat aj za dial up.
Inac cenovo aj kvalitativne najlepsie je na tom ST DSL.
No opytaj sa radsej na www.zive.sk tam ti poradi urcite viacej ludi. Tuto vela slovakov a este ktomu s ADSL asi nechodi :wink: :-) Inak co som pocul o ST DSL kazdemu to vraj fachci naplno...este som nepocul cloveka co by sa na to stazoval.....ale ajtak si myslim ze nejaky nestastlivci by sa nasli. A tiez si myslim ze lepsi bude ked pojdes do ST (no co priplatis si snad nejakych par SK ne?) maju vecsiu kapacitu liniek a ADSL nerozsiruju len za ucelom zisku podobne ako Slovanet, Nextra a pod....ty su tu len pre zisk :!:
No problem je v tom ze to chcem pre firmu, a mame zmluvu so slovanetom na isdn linku, takze budu rozhodovat "dobre vztahy"