Mám Audigy ES a zlobí mě zvuk, resp. zadní repráčky nějak nemaj vejšky, docela opruz :?
Celkově mi zvuk připadá o dost horší než na SB Live!
Nevíte někdo, co s tim? :-(
Dik
(Hledal sem, nicméně nic podobnýho sem nenašel)
Printable View
Mám Audigy ES a zlobí mě zvuk, resp. zadní repráčky nějak nemaj vejšky, docela opruz :?
Celkově mi zvuk připadá o dost horší než na SB Live!
Nevíte někdo, co s tim? :-(
Dik
(Hledal sem, nicméně nic podobnýho sem nenašel)
Pro upřesnění - když to přepnu do módu pro 2 repráky, tak je zvuk daleko lepší, hlasitější, basovitější, prostě takovej, jakej sem měl na Live!, akorát tam sem ho měl na 4 reprácích (resp. 4.1)
Neco podobnyho to dela i me :evil: Ale co nadelam.
Zapni si v ovladacich CMSS 2. A asi budes mrkat, jak se zvuk zmeni. Konkretne je to v EAX konzoli -> CMSS3D
sem tam zatim nahodil kX ovladače :)
Ak nerobíš muziku na kompe ale skôr sa hráš, tak na KX zabudni. Sú to ovládače vytvorené pre hudobníkov a znižujú latenciu pri ASIO programoch. V KX nie je (podľa mojich poznatkov) žiadne podpora DSP, čiže efekty vo zvuku v hrách ti jednoducho nepôjdu.Citace:
Původně odeslal Gappa
Právě, že já to mam kuli ASIO a hudbě :wink:
Tak to je iná vec.
Ja mám Audigy2 Platinum, latenciu používam 10ms a so zadnými reprákmi problém nemám, mám zapnuté CMSS2. Skús si to zapnúť aj ty.
To asi nezapnu bez reinstalace ovladačů zpět na Creativácký, ne?
To zcela urcite ne. Nahod drivery od creative a poradne je nastav. Pokud jsi chtel zvukovku jen na hudbu, nechapu, proc sis vzal prave Audigy. :?: Ja mam Audigy protoze prevazne hraju hry, obcas si pustim MP3 a zcela VYJIMECNE neco delam se zvukem. Navic EAX efekty na Audigy 2 jsou docela cool, obzvlaste vypeceny je concert hall :-)Citace:
Původně odeslal Gappa
chtěl sem levnou zvukouvku s ASIO :)
Sakris kde se zapojuje CMSS2 to nemuzu nikde najit :evil: