mam win98, ked zacne win bootovat tak sa pocitac vypne. Skusal som vybrat disk a dat do druheho PC a uroby to iste. Vcom je problem? ???
Printable View
mam win98, ked zacne win bootovat tak sa pocitac vypne. Skusal som vybrat disk a dat do druheho PC a uroby to iste. Vcom je problem? ???
No to jsi nam toho moc nerekl. Jestli cekas, ze ti z tohohle nekdo rekne z fleku kde je problem, tak si zajdi k jasnovidci.
jestli chces poradit, tak napis:
- znacku, velikost, typ, stav a stari disku
- stav Woken, jake ovladace, jake byly predtim problemy nebo zmeny
- obe zkousene sestavy hardwaru
- atd. zkratka vsechno, co nam muzes rict
pak uvidime.
A preco je to kua v diskoch ???
tak je to 4GB maxtor, original zostava je 633MHz Intel 64MB RAM, druha 600MHz 128MB RAM a winxp, najprv to vypinalo raz za tyzden, teraz pri kazkom zapnuti. ked som ho mal napojeny na tom druhom PC tak som ten disk prezrel NOD-om, AD-AWARE, softy na trojske kone. NOD nic nenasiel a tiez ani ostatne prog(vsetko malo najnovsiu aktualizaciu). Neviem ci WIN moze mat nieco s tym spolocne skor by som si myslel ze HDD(dosk je hlucny asi tak ako kazdy stary disk). Posledna moznot je ze preinstalujem WIN.
este som zabudol povedat, ze do nudzoveho rezimu ten WIN nabehne. Tak to asi budem musiet preinstalovat. Cez MSCONFIG som vypol vsetky aplikacie spustane pri startup-e, a stale to iste.
Teraz som skusal ten win preinstalovat /aspon 4-krat/ a pri kazdej instalacii, ked uz su subory prekopirovane a instalator restartuje PC tak pri zavadzani vypise, ze mu chybaju niake subory a komp sa vypne. :-( Dal som druhu RAMku s to iste.
Vyzera to ze si tu dopisujem sam zo sebou :-) , ale aspon napisem ako sa to vyriesilo :idea: . Takze musel som naformatovat HDD az potom sa dal nainstalovat WIN a vsetko ide ako ma. Pokial som WIN iba preinstalovaval bez formatu tak mu stale chybali niake subory a skoda reci :-) .
ano dopisujes si sam se sebou, on totiz tady nesedi kazdy jen kvuli tobe...
zkus ten disk projet diagnostickou utilitou vyrobce.
chjo, kdyz uz jsi nam tedy krasne popsal zkousene sestavy a pustil se "preinstalovani" Woken, tak doufam, ze jsi tam daval nonou instalaci (samo, ze na cisty disk) a ne opravu stare.