Mám problém, rád bych zkusil mailového klienta Incredimale, doteď jsem používal The Bat. Nedaří se mi ale exportovat/importovat zprávy do Incredimale. Lze to nějak?
Printable View
Mám problém, rád bych zkusil mailového klienta Incredimale, doteď jsem používal The Bat. Nedaří se mi ale exportovat/importovat zprávy do Incredimale. Lze to nějak?
Myslis IncrediMail? Rozhodne tu sracku nikomu neodporucam - precitaj si toto http://home.earthlink.net/~doniteli/index74.htm
Co ti vadi na The Bat? Ak ti tam chyba nieco konkretne, tak skus pohladat pluginy...
Jo, sorry, IncrediMail. :oops:Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ctěl jsem to jenom zkusit. On se mě The Bat občas hryzne při stahování mailů, zvlášť pokud jsou v příloze viry. Chtěl jsem zkusit nějakou alternativu, potřebuju něco, co může mít víc účtů a přístup přes heslo. No tak zkusím něco jiného. Nějaký návrh?
To uz radsej Outlook Express ako IncrediMail... Pouzivam ho stale, lebo nic lepsie (s podporou identit) som zatial nevidel.
No právě. Jenomže OE bych zrovna nerad, žádné filtry, děravej jak cedník atd. The Bat vypadal zatím nejlíp, jenomže jaxi hapruje.
Zkus Mozillu Thunderbird - docela slušnej emailovej klient
A podporuje víc identit, přístup přes heslo?Citace:
Původně odeslal melichar
Já myslim, že podporuje, když to spustíš s parametrem -ProfileManager , tak tam můžeš profily spravovat (alespoň ve Firefoxu, ale v Thunderbirdu by to mělo bejt stejný.
Co třeba Pegasus mail? S tím někdo zkušenosti má?
Ten je nejaky...tazko povedat...proste divny.Citace:
Původně odeslal Kema
To je tedy výborný.
Takže hledám mail klienta, který podporuje víc identit, přístup přes heslo, podpora filtrů, pokud možno podpora českých znaků. Existuje něco takového mimo OE?
Hmm, myslím že od roku 2002 už odteklo spousty vody..... ???Citace:
Původně odeslal Rainbow
Zkusil jsem, podporu víc identit má, jenomže ne přes heslo. Vypadá jinak velice solidně, údajně má i kvalitní filtry, ale potřeboval bych to zaheslovat. Lze to nějak, případně nějakými programy?Citace:
Původně odeslal melichar
Ale má, Soubor / Identity / Správce identit, vybereš tu co chceš zaheslovat, dáš Vlastnosti a heslo na tebe kouká....Citace:
Zkusil jsem, podporu víc identit má, jenomže ne přes heslo. Vypadá jinak velice solidně, údajně má i kvalitní filtry, ale potřeboval bych to zaheslovat. Lze to nějak, případně nějakými programy?
Jo, ty se ale bavíš o Outlooku Express, já o Thunderbirdu...Citace:
Původně odeslal Prober
presne to ma ma ti na kompu a je to pomaly jak nevim co (je to teda jenom P233MMX, 128MB RAM, ale ani u otca na tualatinovi to nejelo nijak rychle :roll: )Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ne, bavím se o Incredimail XE b1524 (poslední verze)...Citace:
Původně odeslal Kema
Tak potom nevím, na co odpovídáš. Původní dotaz zněl na import zpráv do tohoto šmejdu (Incredimail). Dotaz ohledně identit byl k Thunderbirdu...Citace:
Původně odeslal Prober
Tož to sorry, jsem se překoukCitace:
Tak potom nevím, na co odpovídáš. Původní dotaz zněl na import zpráv do tohoto šmejdu (Incredimail). Dotaz ohledně identit byl k Thunderbirdu...