Plys poradte nejakej primitivni program na tvorbu html stranky ale takovej kde si to napisu jako ve wordu pridam obrazky a zobrazi se mi to jako www.
Vzhledem k tomu ze nechci piratit nemohu pouzit office´tak nejak nejlepe freeware.
dik moc za radu
Printable View
Plys poradte nejakej primitivni program na tvorbu html stranky ale takovej kde si to napisu jako ve wordu pridam obrazky a zobrazi se mi to jako www.
Vzhledem k tomu ze nechci piratit nemohu pouzit office´tak nejak nejlepe freeware.
dik moc za radu
No tak to potřebuješ nějaký WYSIWYG editor...takže zadara je třeba český H-Brouczek...nebo určitě OpenOffice něco takého obsahuje...
Na jednoduche stranku je dobry mozilla composer http://www.mozilla.org/ Treba mozillu, vo firefox prehliadaci nie je composer
Urobil som v nom jednoduche stranky a to vem asi 3 tagy :-)
Nebo PC Suite od 602 Software
dreamweaver... na opravdu jednoduche lama stranky postaci i frontpage... (ve chvili kdy ti s tim bude nekdo pomahat a hrabat se v kodu co to vytvori se priprav na opravdu sprosta slova)...
jj to je opravdu nej program pro naprostýho začátečníka. Asi tomu sám moc nerozumíš, když píšeš takovou kravinu.Citace:
Původně odeslal ICE
Ovšem s tim Frontpagem souhlasim, vcetne uprav kodu, to se povedlo :lol:
BTW jinak word nestaci? taky "umi" HTML. kamos v nem "stranky" delal ;D
EDIT: koukam ze office nejsou v uvahu, tak sorry, to jsem nejak prehlidl :oops:
FrontPage,Word, Open Office nedoporucuji. Nemaji 2x dobry HTML vystup.
Dle me je nejlepsi DreamWaver.
Jinak klasicky HTML neni zas tak tezky, takze by jsi se ho mohl naucit :-)
Poznamkovy blok rulezz
Search :arrow: AND html AND editor ;)
PS Pad rulezzzzzzzz
Nejlepe Frontpage, je soucasti MS office. ve verzi XP a vys uz i v CZ verzi :wink:
Asi frontpage,da se lehce sehnat a jednoduse pochopi ovladani je jako ve vsech Office programech od M$$$$$$$$u .Ale jinak se zkus trochu html naucit staci par tagu.
Citace:
Původně odeslal milosh.
nevidite???:idea:Citace:
Původně odeslal almanil
ja myslim ze H-Brouczek je dobrej...jednoduchej...Citace:
Původně odeslal Stanleyman
ale Dreamweaver ma lepsi funkce... me se tam treba libily klikaci mapy...a vystup ma taky pomerne dobrej..podle me na urovni Frontpage...
ale u me vede 1st Page 2000 :-) (vetsinou)...(ale neni WYSIWYG)
jasne, Word ruluje :-DDDDD
Cece, nez to prasit WYSIWYGem, tak se tech par tagu nauc... Jde to za jeden vecer (mam to odzkouseno, kurna ja jsem tak dobrej pedagog :wink: )Citace:
Původně odeslal Stanleyman
Stanleyman
Hm ja dostal o tom dokonce knizku ale nejak jsem to z ni nepochopil.. a to ma byt pro uplne zacatecniky..:/
Vzdyt pro zakladni stranky s par obrazkama a odkazama potrebujes akorat tak tagyCitace:
Původně odeslal Kostihouse
font
a href
center
h1..7
p
Pripadne neco na tabulku, ale to je vsechno? :)
v prváku sme se html ucili: v poznamkovem bloku - je jednoduchej a je vsude, potom das akorat ulozit jako a napises tam xxxx.html a ulozi se ti to jako web stranka kterou pak das na net a html kod najdes tady: www.jakpsatweb.cz a co jeste chces resit?
Jak tu pise sid.cz tak www.jakpsatweb.cz je dobry web,z neho to pochopis aspon zaklady.
a jinak mam pocit,že u IE se dodava Frontpage Express-Možná.
No asi nejlepe se vazne naucit ten kod.
Na to abych udelal stranky mi stacili asi dva dny a to jsem to psal ruco. Jestli nejakej program, krome notepad.exe tak asi ten Dreamweaver, ja vim, ze to neni zrovna nejjednodussi, sam jsem nekolikrat musel premahat.
Ale jinak doporucuje se naucit, aspon zaklady kodu, bude se to hodit, kdyz potom neco nebudes vedet, tak to muzes dodelat pomoci nejakeho wysiwyg programu, ale nejlepe si najit ten tag co neumim a doucit. Takovy pekny zacatky jsou docela tady:
http://www.jaknaweb.com/
http://einstein.cz/