3,6 GHz Prescott hreje trochu viac, nez je zdrave :-/
vlastne je to brutal!
http://www.svethardware.cz/art_doc-C...A0073FD9A.html
Printable View
3,6 GHz Prescott hreje trochu viac, nez je zdrave :-/
vlastne je to brutal!
http://www.svethardware.cz/art_doc-C...A0073FD9A.html
Vypadá to, že při příštím upgradu přejdu z režimu Intel pozitivní na režim Intel negativní :|
tohle už je fakt moc ...
Náápodobně. Na podzim jsem chtěl trošku zrevitalizovat svoje počítadlo a vypadá to, že ač skalní fanda Intelu, tak ještě hodně dlouho budu zvažovat, jestli do něj půjdu :?Citace:
Původně odeslal Miro2
hm asi to je inak dost kus od kusu lebo ja som testoval 3,6tku a full load nevyliezla nad 61 stupnov (2x prime) takze neviem neviem .. je to dost bad ale je to predsalen najhorsi pripad (tych 150W)
Jo, jenže ty jsi měl vybíraný kus s nízkým VID. Jenže VID z obalu nejde poznat, protože Intel poznámku o něm z pouzdra odstanil... přesně z těch důvodů, aby se nedaly třídit. A jelikož ani teď není dostupnost 3.4 GHz Prescottu dobrá kvůli nízké výtěžnosti, co je pravděpodobnější, že bude víc kusů s nízkým nebo s vysokým VID ?Citace:
Původně odeslal MadCap
s vodníkem v pohodě uchladíme ;D
moj kus mal VID 1.365 .. to neni imho tak malo .. :roll: a true z vodou uchladim v klude ;)
:eek: :eek: No na zimu se to rozhodne hodi, to bude boxovana verze s vodnikem, ne? Fakt sila. Ale vypada to na dobrej kousek na testovani chladicu, ale to je bohuzel tak asi vsechno
Jojo, teď jsem měl nabídku na Prescotta 3,4E s478 za 6.500, proč asi :lol:
Přesně kvůli tomuto sem si ještě nekoupil new CPU. Ty spotřeby jsou směšně úchylně velké. Myslím že pokud upgrade pc, tak jedině na AMD nebo na PentiumM.
presne tak ... to je taky duvod proc jsem se vratil z Prescotta k Nortwoodovi ... chudaci desky a zdroje, zivit takovyho zrouta
tak to jsem mel docela stesti ... mam @work prescotta 2.8... se stock chladicem @2.8 idle 35°C load 56°C. @3.5 idle 48°C load 65°C. Neni to zadnej ideal ale furt lepsi nez co ma kamos na NW 2.8 (@3.5 load 73°C)
huh, s 2.8 NW na 3.5 jdu malokdy pres 62°C a ventilator na Glacialu ma max. 2200ot/minCitace:
Původně odeslal Fox!MURDER
to ma kamos nekde chybu ...
He :eek: , čím to chladí - pasívem ???Citace:
boxem na plny rotacky ...
uprimne taky netusim proc to tak neskutecne topi a docela by me to zajimalo ...
No, já mám nastavenej na 70C shutdown :wink: Přes 50C nejdu ... 8-)Citace:
bud to ma spatne nasazene nebo neuveritelne krivy heatspreader ... box chladice jsou pekny smejdy
aka mobo? ja to mam na abit is7 stable aj pri 85 ;) teda s novym biosom neviem .. znizoval teploty trochu ale abit hodne pridava takze 65 je este stale mrazik :)Citace:
MSI 875Neo-FISR
fsecko lita docela v pohode az na tu teplotu ... kdyz tam byl orig. thermal pad tak to bylo stejny jako ted kdyz je tam toho TP pulka (nekolikrat sundanej a nandanej chladic - hledali jsme proc to blbne - byl to blbej zdroj)
thermal pad? jakmile das raz intel box dole nemal by si hodavat s tym plechom spatky :roll:
asi tak ...Citace:
Původně odeslal MadCap