Zdravim všechny.
Nainstaloval jsem Winamp 5 a hrajou mi jen 2 repro.
V nastavení nForce2 panelu mám nastaveno 5.1, tak si myslim, že se to musí nastavit ve winampu, ale nikde jsem to nenašel.
Můžete někdo poradit? Díky :-)
Printable View
Zdravim všechny.
Nainstaloval jsem Winamp 5 a hrajou mi jen 2 repro.
V nastavení nForce2 panelu mám nastaveno 5.1, tak si myslim, že se to musí nastavit ve winampu, ale nikde jsem to nenašel.
Můžete někdo poradit? Díky :-)
Pouzivas SPDIF? Jestli jo tak musis v options winampu v outputu u directsound povolit hardwarovou akceleraci.Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Zkusím to, ale myslím, že nepoužívám. Mám to zapojený klasicky přes 3x jack (přední, zadní, subwoofer).
Tak to mám zapnutý, ale pořád jdou jen 2 repráky.
EDIT: Když dám test repro z nVidia control panelu, tak fungují všech 5 repro.
prepni si output na directsound :roll: a tam si zvol hw acceleraciu a zvol si v roll menu tvoju shitoznu zvukarnu .. :roll:
MC
To samý mi radil Masster. Nefunguje to.Citace:
Původně odeslal MadCap
Tak si zkus jeste v NVMixeru zapnout klonovani, pujdou alespon 4 repro, snad, ja to tak mam.
Je to verzi winampu 5 u te to prostě už nefunguje mě to funguje naposled u nějakej 2,8 nebo tak nejak stahni si starej a uvidis ze to bude ok na 100procent
jj, tak to je, ja stejne pouzivam porad tu 2,81. 5ka se zbytecne dlouho pousti...Citace:
Původně odeslal Ladron
no nevim me normalne hrajou vsechny repraky,krom samozrejmne stredniho,ale mozna je to tim,ze mam jinou zvukarnu...
Me taky hrajou vsechny repro krome centeru, proste clovek nesmi byt "lama" a umet si to nastavit :wink:Citace:
Původně odeslal Fox-CZ
Vsak to ma hrat bez centru :) Center max. u AC3 a EAXu
Je to tak. Dal jsem tam Winamp v2.95 a fungují mi všech 5 repro. :-)
Na druhou stranu přijdu o moc pěknej design, kterej má Winamp 5.
Mas to na poslech hudby nebo na design? :)Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Pridej si tam plug in Enhancer (podstatne vylepsi zvuk) a mas...
Vo winampe 5 to ide cez output plugin...
Napr. http://winamp.com/plugins/details.php?id=129453
Mám to tak a hrá to na všetky repro...
Len to niekedy zmrší niektoré mp3 - väčšinou nejaké nízko-bitratové nahrávky z rádia a tak...
ja som tieto plug-iny skusal uz davnejsie, ale nic moc.Citace:
Původně odeslal LtK
nielen ze to "zmrsi" niektore mp3, ale aj ked pustis nejake video cez winamp, tak hrozne to seka
To neviem, video cez winamp nepúšťam - bsplayer to istí... :wink:Citace:
Původně odeslal Woody