http://www.xbitlabs.com/articles/vid...t-modding.html
z 390/680 -> 645/1075 MHz
jestli to tu uz nekde je, tak to smazte, ale pripadalo me to fakt husty
Printable View
http://www.xbitlabs.com/articles/vid...t-modding.html
z 390/680 -> 645/1075 MHz
jestli to tu uz nekde je, tak to smazte, ale pripadalo me to fakt husty
Ono to taky hustý je :-o :wink:
To snad ani neni mozny, to je fakt narez. A k tomu jim to jelo stabilne ze udelali i 3Dmark, to bych necekal
Tak toto je asi najhustejsia vec co som okolo pretaktovania graf. kariet videl. Vyzera to inac o drzku ale parada. :lol:
Takovy skore na blbym XTcku.... :-o
No klobouk dolu....
no pěkný,jen by mně zajímalo jaká bude životnost takhle modnutý karty a chtěl bych vidět ty chyby v Codecreatures po delší zátěži ...jinak šikula co to modoval :wink:
Sam vis ze ucel tohohle moddingu je vyzdimat z karty jeji totalni strop a ne ji roky provozovat bezproblemove... :wink:Citace:
Původně odeslal Over
no to jo,sám jsem takhle modoval GF2MX ,ale přežila to a není v důchodu...tenkrát ndala něco přes 3700b v 3DM01
tak to je rychta... tomu se říká spotřební chování v západní evropě ;D
tak to cumim :o drsneeee ... to si fakt kupim a urobim ;) muhaha ;D
MC
Už to, že mu bez modovania chodila na 480/955 bolo dosť dobré... Asi vychytil dobrý kus... Minimálne boli good pamäte...
no ja nevim, myslim, ze takovejch 480-490 na GPU a cca 950 na pametech je takovej standart...
pre majitela 5900Xt je 950 memory len zbozne prianie...
a Sparkle toto prianie vyplnil :)
oproti konkurencii pouziva vsak horsie casovanie pamati aby to dosiahol,
je nemozne (vysokonepravdepodobne) ze 2.8 ns pojdu na 950Mhz, iba ak zhorsia casovanie...
Ja mam Leadteka 5900XT a jede mi viz podpis, pameti mam 2.8ns
casovani mam v biosu 07 03 0F 03 , ale nemam tuseni kolik to je...5900nu maj 07 00 0F 43, 5900u a 5950u maj 07 03 0F 43. Takze asi zadna slava :?
btw. chystam malou upravicku, aby to behalo na 500/1000 (bude to vypadat huste 8-) )
Ako u ktorého výrobcu... Karty od MSI takéto štandardy určite nemajú... Ale zase v čase keď som ju kupoval to bol napriek tomu veľmi dobrý kup...Citace:
Původně odeslal Pirs