Hľadám jednoduchú utilitku, ktorá spojí niekoľko malých videí do jedného veľkého. Samozrejme bez rekompresie a automaticky a rýchlo. Je také niečo? Poradíte mi?
Printable View
Hľadám jednoduchú utilitku, ktorá spojí niekoľko malých videí do jedného veľkého. Samozrejme bez rekompresie a automaticky a rýchlo. Je také niečo? Poradíte mi?
rek bych ze to nepujde
Koukni se na cdr.cz a tiscali.games.cz,neco takoveho jsem tam zahlid v downloadech pred casem.Je to fakt jednoduchy program,nazev nevim vim jen ze je to asi splitter neco,ta firma dela i konvertery.
Easy Video Joiner
Vďaka Vďaka Vďaka - presne ten typ programu som hľadal, funguje výborne.
VirtualDub
VDub? A jak přesně se to v něm dělá? Nějak mi to v něm nešlo...
mpegy idú niekedy pospájať jednoduchým copy /b f1.mpg+f2.mpg f12.mpg
VirtualDub - otevřeš první soubor a pak z menu vybereš Append avi - tím se nové video připojí na konec prvního atd... Jinak ten původní dotaz byl geniální, když autor nenapíše typ videosouboru (avi, mpeg, mpeg2...). Pro mpeg a mpeg2 je dobrý tmpgenc, pro avi např. VirtualDub nebo i ten Easy Video Joiner. Předpoklad je, aby videa měla stejné rozlišení a framerate.
spojeni videi bez rekomprese je podle me labuti pisen ;D ... nereknu kdyz spojujes treba 2 nekomprimovane AVIcka... to jeste jede... ale jak je to treba v DivX nebo Xvid tak to asi ztrati kvalitu.. ale urcite to jde... ja osobne pouzivam CYBERLINK POVER DIRECTOR - ma jeste hodne prechodovych efektu 8-)
he...já bych to normálně naházel do Windous Můvie Mejkru a šlapalo by to bez instalování jakejchkoliv dalších programů ???
to [MJK]Ali:
"spojeni videi bez rekomprese je podle me labuti pisen"
Není to žádný problém. V avi máš oddělené streamy pro video i zvuk, není problém spojit je zvlášť. Nové video začíná vždy klíčovým snímkem, upraví se jen hlavička avi a soubory se prostě přilepí k sobě (u zvuku podobně). Složitější je to snad u mpeg2 - konečně není to formát určený k editaci.