vysoka teplota s vodnikom
Mam chladenie z www.vodnechladenie.sk, a moc sa to oproti vzduchu nezlepsilo... Namiesto tej 3dc nadobky na vodu som dal 5l radiator mam skodovacky na nom 2x12cm vetraky, chladim CPU,GPU,Chipset.... Idle mam tak 59, ale pri zatazi to byva vacsinou 65C, skusal som ho nasadit odznova uz asi desat krat a nepomohlo.... Je to normalna teplota na Bartona 2500+@200*11 1,75V?
Re: vysoka teplota s vodnikom
Citace:
Původně odeslal andux
Mam chladenie z
www.vodnechladenie.sk, a moc sa to oproti vzduchu nezlepsilo... Namiesto tej 3dc nadobky na vodu som dal 5l radiator mam skodovacky na nom 2x12cm vetraky, chladim CPU,GPU,Chipset.... Idle mam tak 59, ale pri zatazi to byva vacsinou 65C, skusal som ho nasadit odznova uz asi desat krat a nepomohlo.... Je to normalna teplota na Bartona 2500+@200*11 1,75V?
jakou teplotu ma voda? to je podstatne teprve pak poznas jestli je spravne nasazeny.
Citace:
Původně odeslal andux
Mam chladenie z
www.vodnechladenie.sk, a moc sa to oproti vzduchu nezlepsilo... Namiesto tej 3dc nadobky na vodu som dal 5l radiator mam skodovacky na nom 2x12cm vetraky, chladim CPU,GPU,Chipset.... Idle mam tak 59, ale pri zatazi to byva vacsinou 65C, skusal som ho nasadit odznova uz asi desat krat a nepomohlo.... Je to normalna teplota na Bartona 2500+@200*11 1,75V?
Je to normalini, protoze eXtherme neni urcene pro OC :!:
CPU WB nestaci odvadet teplo, které produkuje CPU. :wink:
Teplota vody by mela byt v tvem pripade v poradku.
Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
]
Citace:
Původně odeslal andux
Mam chladenie z
Je to normalini, protoze eXtherme neni urcene pro OC :!:
CPU WB nestaci odvadet teplo, které produkuje CPU. :wink:
Teplota vody by mela byt v tvem pripade v poradku.
Takze sa mozem vykaslat na rozoberanie toho chladenia kazdy tyzden, viac uz z toho nedostanem?
to chladenie, ako uz bolo pisane, nieje na OC, takze viac uz ztoho asi naozaj nedostanes...Preco si volil prave vodnika z www.vodnechladenie.sk?