MSI GF 5600XT a Media Center Deluxe
Zdravím,
vlastním túto kartu a dostal som k nej aj ovládač. Takže som skúšal nainštalovať pribalený soft a všetko OK až do spustenia. Program sa spustí, ale nedokážem sa orientovať nakoľko namiesto písmen sú tam štvorčeky.
Mám anglický Win XP home, ale mám nainštalovanú aj podporu stredoeurópskych jazykov, takže neviem kde môže byť problém. Poradíte?
MSI GF 5600XT a Media Center Deluxe
Taky isty problem mam aj ja, bol by som rad keby ste mi niekdo s tymto problemom poradili
diky
Re: MSI GF 5600XT a Media Center Deluxe
Citace:
Původně odeslal jama
Taky isty problem mam aj ja, bol by som rad keby ste mi niekdo s tymto problemom poradili
diky
Už se to tu myslím řešilo. Tipuju že máte win xp český... museji se tam stáhnout fonty, msi ještě neudělalo žádnou novou verzi která by fungovala... Pod US XPéčkama to prý funguje... řešení je: buď to nepoužívat, počkat až to MSI vylepší, nebo se pokusit a sehnat fonty do windows a nahrát je
Citace:
Původně odeslal Mil17
Už se to tu myslím řešilo. Tipuju že máte win xp český... museji se tam stáhnout fonty, msi ještě neudělalo žádnou novou verzi která by fungovala... Pod US XPéčkama to prý funguje... řešení je: buď to nepoužívat, počkat až to MSI vylepší, nebo se pokusit a sehnat fonty do windows a nahrát je
A nevies prosim ta kde sa daju tie fonty stiahnut?
Citace:
Původně odeslal jama
Citace:
Původně odeslal Mil17
A nevies prosim ta kde sa daju tie fonty stiahnut?
To faqt netuším, něgde na netu jsem občas našel fotny pro XPéčka, možná bych zkusil Corela, pokuď se nepletu, taq ten měl v sobě nějaký fonty navíc který nahrával do oken