???
Žádnej pořádnej jsem nenašel...
Printable View
???
Žádnej pořádnej jsem nenašel...
BINGO, ma postreh chlapec. S velkou rezervou by se tak dal nazvat TNT trade kterej je ale desne predrazenej a CC kterej se taky trochu snazi ale nic svetobornyho to neni. Tak zbyva akorat CO??......NO NEMECKO!
a nebo www.dcase.cz nebo www.sharkoon.cz ale to je tak fse.
NJ bych uplne zapomnel, asi proto ze ten sortiment taky neni ohromujici (Dudu promine :oops: ). I kdyz nejde ani o sortiment jako o ceny a treba ten co maj na caseking, nebo xoxide se muzou tezko rovnat. Zas je ale pravda ze dostat tyhle veci do maly zapadly zemicky s rozpadajici se ekonomikou a vladou plnou blbu taky neni jen tak.Citace:
Původně odeslal Marty
sharkoon.cz je naprosto nepoužitelnej, to jen tak mimochodem. TNT je vlastně monopol (CC bere taky z TNT!) a podle toho to taky vypadá :evil:
já jsem byl domluvenej z computershopem že mi může sehnat prakticky cokoli budu chtít, ale pak ten jeden prodavč byl dlouho nemocnej a s tim druhym jsem se nedomluvil :-( Pak už mi nesehnali ani červeně svítící větrák
Tak to ses potom asi hodwne nenarocnej clovek kterymu staci par sviticich vetraku atd, ty lepsi vecicky ti nesezenou sani omylem. A kdyz jo tak za takovou cenu ze se po***Citace:
Původně odeslal Vinc Black
Dokud se to nejak nehne tak je nemecko proste jediny reseni jak se dost poradnejm vecem, nebo mit znymy v UK nebo USA aby ti to posilali.
Citace:
Původně odeslal Kazdic
a to navíc nemaj ani Samsung disky!! kde já ho jen koupim za D2 :?
¨Citace:
Původně odeslal Vinc Black
Samsungy sem videl v CC.
EDIT: 120GB maj asi skladem.
jj vim taky ho tam koupim ale v SC bych to mel tak o 300kila míňCitace:
Původně odeslal Kazdic
Nevim jestli to neni offtopic, ale v bazaru se mi ptat nechtelo... Neobjednava si nekdo z XOXIDE?
Tak jsem zprovoznil svoje stránky. Kdyby měl někdo zájem, tak tam koukněte.
www.casemodding.cz
:-)
Ještě nejsou plně funkční, tak se nezděste....
no vypadá to slibněCitace:
Původně odeslal honzanun
Děkuji :wink:Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
JJ chvalim ! Dobrej web. Jentak dal
Jen tak pro info. Časem bych chtěl mít víc věcí skladem, aby se objednávky zrychlily. A taky to nějak zprofezionalizovat. Ale to je ve hvězdách... ;D