Prosím poraďte mi. Mám PC Dell Optiplex G1 s CPU Intel Pentium II 400 Mhz na 100 Mhz FSB ve Slotu 1 a čipsetem i440BX. Jaký nejrychlejší CPU tam můžu dát? Díky za pomoc.
Printable View
Prosím poraďte mi. Mám PC Dell Optiplex G1 s CPU Intel Pentium II 400 Mhz na 100 Mhz FSB ve Slotu 1 a čipsetem i440BX. Jaký nejrychlejší CPU tam můžu dát? Díky za pomoc.
jakyhokoli Tulene pres FCPGA2 redukci a kdyz tam vrazis posledni BIOS.
tzn az 1.4 - 1.6 GHz
A nevíš prosím tě kde ten poslední BIOS najdu? Teď tam právě je takovej ten original Dell.Díky za pomoc
nejrychlejsim CPU do BXka je PIII-S 1.4GHz ...
No tak zjisti co je to zac za desku a najdi si na supportu Dellu co se s tim da delat ne ? To snad zvladnes.Citace:
Původně odeslal taskr
No vacsi problem, ako BIOS (IMHO BIOS ani nie je nutne flashovat) je zohnat FCPGA redukciu ... a samozrejme ho musis moddnut na fcpga2.
Já bych se ani nedivil, kdyby to v tom Dellu nešlo...přeci jen to jsou trošku special počítače, tyhle značkové. Vím jak jsem v Compaqu nemohl rozjet obyč. RAMku.
No s tim bejva u Compaqu, Dellu, IBM atd problem, ale na procaky bych to nevztahoval.Citace:
Původně odeslal Anduril
Zrovna do jednoho Compaqu kde bylo Slot 333 sem narval Copra 750 Mhz jen to fiklo :-)
Jj, tak teď už to vím..díval jsem se na ten odkaz. Takže aby se tam rozjel tuleň (Celer), tak bude asi největší problém ta redukce...přeci jen sehnat drahý PowerLeap asi není dobře možné;)
EDIT: Tak je to možné, ale ne levné:-/
No to jsou aprilovy ceny nebo ceny z roku 2001 ? :lol:Citace:
Původně odeslal B41T
redukci koupis za 300 a modnes, procak za 800 a neni co resi.
to je uz na uzivateli :-)Citace:
Původně odeslal Dawe
Všem moc děkuju za pomoc. Už se těším až tam narvu nějaký 1Ghz CPU :D