LG F700P Nastavení obrazu
Nazdar,
můžete mi někdo poradit, jak přesně nastavit velikostní, poziční a tvarové nastavení u monitoru LG F700P, abych měl obraz při rozlišení 1024x768 na všech čtyřech stranách rovný? Pořád se mi to nedaří - minimálně na jedné straně je prohnutý.
Dále mám ještě jeden menší problém: Zdá se mi, že v dolní pravé části je monitor nějak rozostřený. Názvy procesů Windowsu jsou v této oblasti trochu rozmlžené a když tam najedu kursorem, má na levé straně jakýs červený obrys. Jde jen o docela těžko postřehnutelné detaily, ale mně vadí :-(.
Předem díky za reakce.
Re: LG F700P Nastavení obrazu
Citace:
Původně odeslal Koroner
...a když tam najedu kurzorem, má na levé straně jakýs červený obrys...
Špatná konvergence. Z principu nelze udělat dokonalou obrazovku, ale lze udělat obrazovku dobrou. LG prostě míří na levnější segment trhu. Totéž platí i o té geometrii. Každopádně by se mohli u LG poučit, mají na víc.
Několik Flatronů mi rukama prošlo, když jsem si vybíral monitor, je to dobrá věc, ale žádný kus mi nevyhovoval (se mi to hezky říká, když mám tu ADI, ale ta je suprovej KUS) :-), o tom DELLu nemluvím, tam vědí, co berou (platí jen pro trinitrony (SONY, Nokia), na invary pak zcela obráceně). A nakonec jsem skončil u té Nokie (DELL)...
Pokud je to prohnuté HODNĚ, řekněme 5 mm, zkus to reklamovat.