-
z pdf na OCR pdf
Zdravim. Mam .pdf subor a vsetko je nascanovane ako obrazky. Je mozne to prejst niecim tak, aby sa to co je text zmenilo na text (teda ked to vytlacim bude to citatelne) a grafy/tabulky zostali normalne ako obrazky?
Mam nejaky dalsi .pdf subor ktory ma v nazve OCR a je s priponou pdf, kde po priblizeni text zostava textom a ostatne veci sa normalne ako pri obrazku pixeluju, avsak v hore uvedenom pripade sa aj samotny text sprava ako obrazok.
Moc sa do toho nevyznam, takze ak pisem nejaku blbost tak sa ospravedlnujem. Search mi v tomto moc nepomohol.
Dik.
-
No, jestli jde jen o tisk, tak staci v nasatveni tisku dat "tisknout jako obraz" a vytiskne se to v pohode
co se tyce otevreni v necem, kde by se to dalo "rozebrat", tak Photoshop to umi otevrit ve vrstvach,ale jestli to puvodne bylo vytvoreny jen z obrazku, tak to stejne nepujde...
-
no jo, len to tlacene (ako image) nie je moc citatelne :(
takze otazka je ci sa to da prebehnut nejakou rekognitou aby som dostal normalny text a obrazky zostanu
konkretne ti ktori maju naskenovane DnD knizky, tak tlacitelne je urobeny OCR .pdf player's handbook a netlacitelny je dungeon's master guide :? teda aspon tie verzie, ktore som nasiel
takze tak...ale aj tak dik
-
http://www.abbyy.com/download/?param=28844
Vie to citat aj PDF, stiahni si manual, je k dispozicii aj SK verzia.