ja by som AMD nekúpil len preto že som spálil AMD durona 1000, preto že nevydržal paru sekúnd bez chladiča :lol: :lol: :lol: a ľahko sa môže stať nešikovnému že odštiepi z jadra ak vkladá chladič :D a čo nato vy???
Printable View
ja by som AMD nekúpil len preto že som spálil AMD durona 1000, preto že nevydržal paru sekúnd bez chladiča :lol: :lol: :lol: a ľahko sa môže stať nešikovnému že odštiepi z jadra ak vkladá chladič :D a čo nato vy???
preco to davas do intel sekcie? masirovat si ego? :roll:Citace:
Původně odeslal skorec1
ja to nepotrebujem a generalizovat o na znacky je uz dneska out lebo by som si napr A64 kupil v klude :) reci o horeni procesorov a podobne uz su trosku minulost .. inak mne osobne vadi/vadilo na K7 hlavne chipsety/dosky z ktorych stoja imho vsetky za h@vno .. u a64 uz je to ine > omnoho lepsie
A jeje flame begans.... LOCK it someone pls
No flame:
Mám podobnou zkušenost, svého času sem měl Duron 750 a s nim problémy. Od té doby prostě AMD nechci, je možné že už s nima teď problémy nejsou jak dokazuje tuna spokojených uživatelů, ale já sem prostě zarytej intelák a to se nezmění.
No ... casy sa menia. Napriklad v casoch coppermineoch si kupil celeron 600 a nataktoval si ho na 900 a bolo to aj lacne aj vykonne, ale teraz ... u Intel ani celeron nie je moc lacny a vykon ... pfff. P4 su dost drahe, takze teraz je hitom barton 2500+@3200+ -cena/vykon. No ved ... Intel zastavil vyvoj Tejas-u ... uvidime ako sa to vyvinie.
skorec1: chces nejake zvlastne hodnotenie ???
LOCK