Aký chladič by ste mi poradili ja my slím že najlepší je VGA Silincer od Arctic cooling vzhladom na pomer výkonu a hluku.
Printable View
Aký chladič by ste mi poradili ja my slím že najlepší je VGA Silincer od Arctic cooling vzhladom na pomer výkonu a hluku.
Vlastne sis uz odpovedel sam 8-)
Jestli touzis po necem vice exotickym, zkus Giant 3
myslim, ze ked si pozries testy tychto VGA coolerov na pctuningu, tak Gianta nebudes chciet.
Nemyslim ze je natom nejhur http://www.pctuning.cz/ilustrace/lqf/gfcool_graf.jpg
To neni, ale taky ma myslim 2 vetraky.. A jeden z nich je malej = hluk... Podle me je nej asi ten VGA Silencer a Zalman s tim vetrakem na 5V..Citace:
Původně odeslal Fraj#r
Myslite si ze pasta pridavana k silenceru je dobra . Ak nie aku alternativu by ste zvolili.
je dobra uplne ti staci o trocha lepsia je arctic silver ceramique strieborne pasty by som tam nedaval pod vecsim tlakom su vodive
Na tos přišel jak? :roll:Citace:
Původně odeslal Chodec
Používám na grafiky Ceramique a pohoda :wink:
COZE???? To jako pod jakym tlakem? mno a chces tvrdit ze muzu vyvinout takovy tlak na nake komponente v PC? Jako treba na Radeonu? Vzdyt zadny vodivy spoj neni primo na osazeni heatsinkemCitace:
Původně odeslal Chodec
Jéžíši :roll: , hlavně stříbrný pasty nejsou vodivý, kdo tomu nevěří, může si to vyzkoušet, nic na tom není :!:
2jan555: Ale jsou, jen ty tlaky pod kteryma jsou vodivy jsou TROCHU VYSSI :roll: ;D (a v normalnich podminkach nedosazitelne) - psali to pred casem nekde tusim na webu arcticsilver.Citace:
Původně odeslal jan555
Jo a jeste je take dulezite brat v uvahu to, ze primo mezi jadrem a heatsinkem neni zadny zkratovatelny spoj (jak pise Frajer)
Já už mám z týhle diskuze taky tlaky :lol: 8-)
Až se někomu v reálu povede stříbrnou pastu donutit k tomu, aby vedla, nechť mi dá pls vědět :wink: :lol:
Precti si prosimte jeste jednou POZORNE co jsem napsal...Citace:
Původně odeslal jan555
Mozem stratit zaruku. A keby som im to dal spravili by mi to tiez by som ju stratil. To je otazka
A ako si si isty co ti to spravia ??Citace:
Původně odeslal Rampage
Sprav si to sam, ak by sa nieco posralo (dufam ze si neni maximalna lava LAMA )tak das na spät orig. chladic a pekne im to pojdes vratit.. Ako ze ja nic ja muzikant :-)