http://www.tbreak.com/naser/drivers/61.34.exe
Zatim vypadaji nejlepe z cele rady 6x.xx, vsechny problemy z minula zmizely, alespon pro mne :wink:
Printable View
http://www.tbreak.com/naser/drivers/61.34.exe
Zatim vypadaji nejlepe z cele rady 6x.xx, vsechny problemy z minula zmizely, alespon pro mne :wink:
Nepsal jsi nahodou posledne, ze jsi zadne problemy nemel ? ;D
No nic, asi je vyzkousim, ale tusim ze mi v nich zase nepojede taktovani...
EDIT:
Jaxem predpokladal, taktovani mi o5 nejede... :cry:
Navic si tyhle ovladace po restartu ani nepamatuji, ze jsem manualni taktovani vypnul. Fakt kvalitka, zacinam mit pocit, ze s tim mym ešusem si uz na novejsich nez ofic. 56.72 nezataktuju. Snad jedine, ze bych zkusil update BIOSu na karte, ale to si spis uz koupim novou...
Ja jsem s radou 6x.xx celkove nemel zadne problemy, tim ze problemy zmizely sem myslel ostatnim ne me :wink: Ten problem s pretaktovanim nemusi byt v ovladacich, ale muze byt treba v systemu, prece jen je to uz nova rada, ktere se vic libi DirectX 9.0c nez b :wink:Citace:
Původně odeslal PePo
Ze by problem s taktovanim nejak souvisel s verzi DX si nemyslim, spis bych rekl, ze v ovladacich zapomeli nebo odtud vyhodili nejakou tu kompatibilitni vyhybku pro FX-ka, co nemaji rozdil mezi 2D/3D frekvencemi. Mimochodem, co mas ted vlastne ve svoji grafice za BIOS ? To je pro Ultru primo od Asusu nebo od nekoho jineho ?
mne tiez ovladace 60... rady robia problem z kartou ASUS FX5900 s originalnym BIOSOM v 4.35.20.21 posledny BIOS na tuto kartu je 4.35.20.24 tiez som o nom rozmyslal nepouziva niekdo tento BIOS ?K tym problemom skusal som ovladace 60.85WHQL a teraz 61.34 v defaulte problem nie je ale akonahle kartu pretaktujem cez ovladace pridanim CoolBits tak vykon hrozne klesa konkretne 3D mark03 def takt 5775, pretaktovane nezalezi o kolko{ci taktujem jadro alebo pamete} klesa na 1330 az 1700 nepomaha ani odtaktovanie na def hodnoty pomoze len odobratie coolbits z registrov potom sa vykon vrati do normalu.
Masster prosim napis aky konkretny BIOS pouzivas.Inac suhlasim s PePo-m tiez si myslim ze direct X nema vplyv na to ci aktivujem coolbits alebo nie.
Ja pouzivam tenhle bios, jinak muzete vyzkouset dalsi biosy pro 5900 tech revizi je myslim 6 :wink: