nove athlony konecne v prodeji ... drahe jak cip!!
http://shop.computershop.cz/storecsvs/
Printable View
nove athlony konecne v prodeji ... drahe jak cip!!
http://shop.computershop.cz/storecsvs/
Dobre ale to su tie najvykonnejsie...a co si cakal XP3200+ stala taky 16000 Kc s dph
Kdo si to asi tak koupí když to není do čeho osadit. ;D
Na www. obchudecek.cz mají 3800+ taky za libovou cenu.....23 074,- s DPH :?
Tak to si jentak nekoupím.... :evil:
Hlavne je brutalni cenovej rozdil mezi 2,2 a 2,4Ghz verzi.Mno uvidime za 1/2roku.Za 6-7000Kc bych tu 2,2 vzal.
myslim ze zacnu uvazovat o koupi noveho prociku at mam cim nakrmit grafu :lol:
Abys ji chudinku nezadávil ;DCitace:
Původně odeslal berraneck
tak na to zabudni ... na taku sumu do pol roka neklesne ani nahodou ;)Citace:
Původně odeslal nex
za kvalitu sa proste plati .. uz si zvyknite ;D
MC
To FXko sa na nejakých 6-7 tisíc dostane za podstatne dlhšiu dobu ako pol roka - ak sa dovtedy bude ešte vyrábať a nenahradí sa nejakým výkonnejším modelom... Za 1/2 roka možno tak z bazáru...
Ale A64 by do Vianoc mohol klesnúť na celkom prijateľnú hranicu... Veď aj teraz na tej adrese A64 3500+ stojí 15 750 Kč.
nahodou...jedna z mala grafaren co se da pretaktit o 50% :-)Citace:
Původně odeslal RST
Neví někdo jestli s939 ma stejny uchycení chladaku CPU jako 754 ??? Respektive jestli tam narvu Zalmana 7000A ??
Cena A64 zcela jistě jen tak neklesne - proč taky, když Intel teď není konkurenceschopný? AMD se už nechce podbízet nízkou cenu, navíc to vyvolává dojem, že jsou to šmejdy... a to A64 rozhodně nejsou.
V Q4 by měl 3000+ stát zhruba to samé co dnes 2800+. To už ale bude 3000+ pro socket 939.
Ale je na CC uz normalne maj desky pro s939Citace:
Původně odeslal susman
Když jesem to postoval tak ještě nebyly v žádnym ceníku ale stejně je něco jinýho mít to v ceníku a druhá věc je skutečná dostupnost viz třeba Ati X800 spousta prodejců jí má už v ceníku asi měsíc ale dostupný začínaj bejt až teď.Citace:
Původně odeslal d00mgiv3r
Ceny desek jsou OK, ale ty CPU... nic moc, ale je to moje budoucí volba, zatím mi XP 1700+ @ 2700 stačí bohatě.....
Ked bude procak stat 5000,- tak si ho kupim ale inak ??? ak nie tak este pockam a je... :?
Nezabudajte ze tu je Sempron 3100+ co nevidet, a to bude teprv "budget" CPU !!! ;)
vsak na tem Sempron cakaaaam dlchooo :roll:Citace:
Původně odeslal mino
A mam ho sice lenAMD 64 2800+ ale ked stal len 4890,- tak co :!:
jo ale to tvoje "jen" :wink: má krapet výkon :) Jesto to trochu víc přetočis a bude hej :)Citace:
Původně odeslal cluzoe
Jak cenově odhaduješ Sempron pro S939, kterej by měl přijít v Q1 05?Citace:
Původně odeslal Eagle
No uz ho pretacam dufam ze da viac ako 2150 MHz :?Citace:
Původně odeslal d00mgiv3r
Urcite to pujde aspon 2250Mhz hele ja jedu na tech 2400Mhz... predtim me to neslo... ale pohral jsem si s nastavenim pameti a jet... např mě to neslo s CL3 ale s 2.5 to zahadne de :)Citace:
Původně odeslal cluzoe