mohl by mi někdo podarit nějaké fajn ovladače na tuhle grafiku?
Printable View
mohl by mi někdo podarit nějaké fajn ovladače na tuhle grafiku?
Na www.pctuning.cz mas o tom docela dobrej clanek, pokud chces vykon tak 40.72, pokud opraveny chyby v poslednich hrach tak nejake posledni a pokud neco mezi tak 44.03, ktere ja sam pouzivam a sou naprosto v pohode, zadnej problem s nima neni.Citace:
Původně odeslal bigbalu
Nejlepsi byly 44.03 (taky je pouzivam), ale nektere novejsi hry si s nima nerozumej (Spliter Cell 2, Thief 3), takze nekdy nahodim i 52.16.
Jinak je mezi nima rozdil asi 1000 bodu v 3Dmarku - zajimavy je, ze pixel shader de rychlejc s 52.16 ???
Kazdopadne 44.03 sou best
Ja sa s PC hram, nie len sledujem 3Dmarky ako niekto... takze cim novsie, tym lepsie, lebo nove vzdy opravuju chyby predchadzajucich.
Nebyl bych si tak jistej - sice opravujou chyby
ale:
- nejnovejsi ovladace sou optimalizovany pouze pro nove karty
- v novejsich ovladacich muze byt zakazane tzv. chetovani (ktere me osobne nevadi, pokud by to vedlo k zvyseni fps)
Jinak s tim 3Dmarkem sem to myslel tak, ze spise se divam na vysledky jednotlivych testu, nez na vysledne skore - napr. test s drakem je velice zavisly na vykonu karty, ve 4. testu poznam jak rychle pracuji pixelshadery atd.
Casto se stava, ze novejsi ovladace daji sice mene bodu (napr. kvuli pomalejsim pixel shaderum a diky tomu nizkem fps v poslednim z testu), ale ve hrach sou rychlejsi.
Ale celkove pozoruju klesajici trend rychlosti ovladacu pro G3 (kde sou ty doby kdy jsem mel 7800 bodu s pomalejsim procesorem)