Mám grafiku od Herculesa 9800PRO 256bit. 128mb ram. Chci se zeptat majitelů tétop karty z jakými ovladači jsou sppokojeni ? Omega či DNA nebo Catalyst ? A jakou verzi ?
Printable View
Mám grafiku od Herculesa 9800PRO 256bit. 128mb ram. Chci se zeptat majitelů tétop karty z jakými ovladači jsou sppokojeni ? Omega či DNA nebo Catalyst ? A jakou verzi ?
Nechapem preco to vobec zakladas :? Vyskusaj a uvidis ja som hlavne pre DNA ..
Jistě. Možná to nechápeš, ale neustálým zkoušením si akorát zničíš celý systém.Citace:
Původně odeslal Champion
Citace:
Původně odeslal Dusan
přesně tak, zbytečně si ho zas**š, je lepší když ti někdo poradí. Já používám CAL 4.5 a jsem max. spokojený, ale mám ATI 9700PRO
Na tuto kartu najlepsie, zatial jednoznacne najnovsie catalysty 4.6 pre mna, Far Cry je plynulejsi ako pred tym zase, ut2004 ani nehovorim, takze niet o com :wink:
Díky MK2 už to jdu zkoušet.Citace:
Původně odeslal MK2
Citace:
Původně odeslal Dusan
pak zkus hodit nějaké výsledky, jaká je rozdíl :wink:
Takže 3D Mark 2001 zhruba stejný score, 2003 +80 score, hry plynulejší, ale Quake III Arena a UT 2003 velké zhoršení. V Quaku se to hrozně plazí. Neseká se to ale je to jako zpomalený film. Jinak zpokojenost. Asi počkám na Omegy.Citace:
Původně odeslal MK2
Kua kedy uz konecne budu DNA drivers 2.6.4.6 neviem sa dockat :drool:
u QuakeIII si přepni v nastavení pohybu always run na offCitace:
Původně odeslal Dusan
Myslíte, že je opravdu nutné "každý týden" instalovat novější ovladače - pokud vše přijatelně šlape?? Někde jsem četl srovnání výkonů Catalystů od 3.x až myslím po 4.5: sice jsou ve vyšších verzích řešeny některé problémy některých her, ale celkově hrubý výkon spíše klesal. Zaboha si teď nemůžu vzpomenout, kde ten článek byl (CDR server či Živě) - ale výkonostně nejlíp vycházely myslím 3.9.
Ad "zasírání" systému: pokud před experimenty ghostnu sysémový disk, a následně se "něco" pohnojí, 100% (na rozdíl od někdy pofidérních bodů obnovy...) návrat zpět trvá pár minut.
samozřejmě , že není nutné instalovat pořád nové, mám tři disky a na každém systém, na tom co nejčastěji používám mám 3.9 na druhém 4.5 na třetím zkusmo DNA postavené na 4.6 a v podstatě nepozoruji u her co mám rozdílCitace:
Původně odeslal L-Core