Je dobrá´?
Printable View
Je dobrá´?
klasicka bila silikonova pasta , cize nic moc , ale lepsi nez titan silver .
no me staci ale pokud chces mit lepsi vysledky tak si kup nejakou lepsi pastu ....a abych odpovedel na otazku ta pasta neni zadnej zazrak ale neco ti tam dat musi :wink:
pouzival jsem ji bez problemu - ted je tam ceramique a teploty o cca 2-3 stupinky lepsi
Nezbadal som ziadny rozdiel ci mam bielu sracku od zalmana alebo strieborne h.o.v.n.o od titana :lol:
presne tak. jestli nekomu ty dva stupne stoji za dve stovky, tak prosim. a to nemluvim o zubni paste, kterou tady nekdo pouzil. nevyzkousel jsem vsechno, ale vetsinou daval obyc silikon nebo titanku za par petek , pripadne AS. rozdili jsou minimalni.
no pozor .. teploty su jedna vec, ale dalsie parametre nic?
1. jednoduchost nanasania
2. trvanlivost ..
v tomto je ASC SPICKA a napr titan pekna na howno :)
chtělo by to zkusit shin etzu g-571Citace:
Původně odeslal daso
http://www.insideproject.com/showreview.cfm?reviewid=81
to je klasicka pasta co sa dava k intel xeon a inym procakom (testovacie kity) .. straaaaaasne zle sa nanasa ale je fcelku dobra no .. ale necakal som ze az tak .. neni tam ale ASC ..Citace:
Původně odeslal Dr4k3
MC
Jo, to ASC by chtělo otestovat... na nanášení jsem našel blbuvzdorný návod, to je ok. Ale jen málo lidí se dostane k testovacímu kitu od Intelu :). No, ta G751 se dá se najít na něměckej eshopech, a není ani tak drahá... cirka 250kč. A ASC mají němci skoro všude.Citace:
Původně odeslal MadCap
Já teda nevim,ale tyhle silikonový nejsou všechny stejný ta od Zalmanu je po víc jak půl roce pořád hezky mazlavá kdežto některý sr.a.čky se po měsíci začnou drolit :?
tu pastu mam teraz v kompe a oproti bielej dowcorning je asi o 5°C lepsia, ale je pravda ze nie je biela pasta ako biela pasta aj tam su velke rozdiely ani nie tak v teplote ako v dlhodobej stalosti.Citace:
Původně odeslal Dr4k3
Presne tak..a takovej uchyl abych kupoval za litr nejakou pastu ktera mi srazi teplotu o 2 stupne nejsem....vyse uvedene tvrzeni ze bila pasta je nic moc me docela nastvalo, pomer cena kvalita=vynikajici , kvalita chlazeni o 5% horsi nez pasty za litr...Citace:
Původně odeslal Champion
Teď se chystám poměřit rozdíly mezi stříbrnou ShinEtsu a Ceramiquem - nic zásadního z toho stejně nevypadne, ale co ;D
No já jsem si 7000a cu radši objednal spolu s AS 5 tak uvidíme....jinak co jsem použil třeba pastu od tý V7+ tak teplota slezla o 4 stupně proti TITAN shitpastě...
no prave sem resil podobny problem - koupil sem 7000a-cu na procak a arctic vga silencer na grafarnu a ted resim dilema - kterou pastu pouzit, tu zalmanskou nebo tu co mi prisla s arcticem?
to je dilema :lol: já bych tam prdnul tu načatou ;D (= zalman)Citace:
Původně odeslal Skiff
Přesně...dva stupně nehrajou žádnou roli, ale jestli za půl roku začne tvrdnout a křehnout (drolit), tak to už rozdíl je celkem podstatnej...i když ty dva stupně... :lol:Citace:
Původně odeslal user
Já jsem použil tu bílou pastu Arctic Ceramique na grafickou kartu 9800XT a Zalman ZM80C-HP, ale bez přídavného chladiče, no peklo, pasiv na horní čísti měl 84 stupňů :-) karta skoro hořela, říkal jsem si co tak divně smrdí :-) když jsem ten Zalman sundaval tak jsem na GPU našel nechutně vypadající zapáchající žluto-bílý puding :-) Takže na tyhle pasty pozor, pro vyšší teploty to není :-)
Daniik: On má ale ZM80C-HP problémy pasívně uchladit i R9700Pro ...
No právě ;D
2Daniik
"Note 2) When installing on an ATI Radeon 9800 Pro, it is recommended to use the quiet cooling fan (ZM-OP1)."
Ježišmarja já vim asi né, jenom říkám jak dopadne taková pasta při vyšší teplotěCitace:
Původně odeslal lmarky
aha to sem trochu nepochopil myslel sem, že se ti ta karta usmažila ;D :roll:Citace:
Původně odeslal Daniik
Nemohu si tohle odpustit, ale vyzkoušel jsem toho hodně a došel k závěru , že drahé speciální pasty se nevyplatí. Mám chladič Thermalright SLK900 a k němu byla dodaná bílá siliconová pasta v inkj. stříkačce. Měl jsem ji možnost porovnat Arctic Ceramique a bílá sil. zvítězila. U mě to bylo z důvodu, že mám ten chladič pěkně vyleštěný a když ho šrouby dotáhnu , tak se ta bílá skoro všechna vytlačí ven ( na procák nanáším úplně srandovní špetku pasty na špičce nože) , ale Ceramique je trochu tužší a vždy tam trochu zůstalo (vím že účinnost této pasty nastupuje až po několika hodinách provozu) . Asi budu souhlasit, že nejlepší pasta je ta, která po určité době nezačne zasychat a drolit se a vůbec nezáleží, jestli podle různých testů ta která pasta "snižuje" teplotu, protože pokud je chladič vyleštěný a perfektně dosedá, tak bude rozdíl nulanula nic a to mi nikdo nevymluví.