Microstar® ATI RADEON X800PRO 256MB DDRAM RETAIL, TV DVI
Printable View
Microstar® ATI RADEON X800PRO 256MB DDRAM RETAIL, TV DVI
A v Libre tiez... (vcetne GF 6800). So, what's the point?
uz ho mas ???
stoji iba dva krat viacej ako Microstar Radeon 9800pro 128mb, no nekup to, ved za 18 000 vo velkosklade, to je zadarmo :lol:Citace:
Původně odeslal ace
ja si to idem zajtra kupit. dufam, ze tam pojde aktivovat tych 16 pipelines...
A kolko vo velkoobchodnej cene s DPH stoji 6800vka v Libre a X800pro?Citace:
Původně odeslal sisi
a ake su to znacky by si mi vedel povedat :-) :?:
Libra (ceny bez DPH v SKK):Citace:
Původně odeslal MK2
Sparkle GF 6800GT: 15400
Sparkle GF 6800Ultra: 18400
Powercolor R X800Pro: 14990
(ale nemusia byt este na sklade)
No, nekupte to... ;D
ty brdo, tomu sa hovori ked clovek nema kde plesknut zvysne tisice, ked stoji 9800 non pro bez dph s 8pipkami a 256bitmi v bgs connect 3d 6700Sk, a MSI 9800pro stoji 7700 sk ci ako, tak toto je sakra o nicom, ked clovek necaka v hrach ódu na fps, cize maximal detail orgy 2004 + plynulost 50fps+ tak 9800 radeon 256bitovy musi zatial stacit do buducej generacie kariet nema ani zmysel teraz kupovat za taketo ceny novy High end :lol: , neni vo cem jak zahoraci povidaji :wink:Citace:
Původně odeslal sisi
klidek, zdala sa mi to zaujimava informacia
osobne mam s agemom dobre skusenosti s dostupnostou toho co maju v cenniku
ja mam za posledne dva mesiace uplne inu skusenost, a to ze mali 2mesiace uplne nedostupnu 5900Xt od MSI a mali ju furt drzo v cenniku, a napisali mi ze uz ju nikdy nedostanu, a cert vie pravdu, a mozno ju este stale nemaju a len lakaju ludi nech pridu ju kupit a zoberu inu, smejdi ;DCitace:
Původně odeslal ace
tak som tam dnes bol a karta je vypredana. zevraj bude niekedy zajtra...
Budeš zkoušet odemknout pipky? ;DCitace:
Původně odeslal AkaKarma
no ked ju zajtra budu mat, tak ju kupim a pipky urcite odomknut skusim. dufam, ze to pojde, ale je to MSI, tak tomu moc neverim.Citace:
Budeš zkoušet odemknout pipky?
O to nejde, už šel otevřít Sapphire, HIS, je to prostě o štěstí, hlavně se ujisti měřákem že tam je kontakt :-)Citace:
Původně odeslal AkaKarma
A mozno pozajtra, a mozno ...Citace:
Původně odeslal AkaKarma
Mam podobne skusenosti ako MK2. A to nie len s uz spominanou MSI 5900XT, ale aj s PHILIPS monitormi a mnozstvom ineho hardware. Takze asi tak ;D
samozrejme tam tu kartu nemali ani dnes. vraj o tyzden...
Hmm, to nasere :evil: já se taky načekal, ale stálo to za to.Citace:
Původně odeslal AkaKarma
mna to ani tak moc nesere. najviac ma nasere, ked nepojdu odomknut tie pipky...
Držím palce, zatím je více těch nefunkčních :-(Citace:
Původně odeslal AkaKarma
Najistejsie je objednat mailom, aj s otazkou datumu dostupnosti. tiez som mal take skusenosti ze nemali nieco o com pisu ze je na sklade. Ale ked sa to objedna tak je to o inom. Napisali ze do dna x.y. bude nova varka tovaru X a nebol problem. nikdy som necakal viac ako 3dni. btw je pravda ze urcity sortiment vozia len 1x za 14dniCitace:
Původně odeslal _(charon)_
agem ma v novom cenniku tuto kartu za 9 890 Sk bez dane.
myslis, ze je realna ta cena? ved je to menej jak 9800pro s 256mb ram od manli...aj ked je retail...skorej tipujem, ze sa sekli...a ked nie tak wowCitace:
agem ma v novom cenniku tuto kartu za 9 890 Sk bez dane
aj ja si myslim, ze sa sekli. ked je ta cena real, tak to idem hned kupit B-)
BOZE, VY MATE PROBLEMY : najprv kupim radeon x800, potom kupim radeon x900 a ked sa naserem tak kupim aj ten xy1000 nech som najvacsi frajer z ulice a nech mi neseka nejaka tupa oblbovacka......... :eek:
Agem su smejdi, ktory ti napise cenu do cenikov no ked si to nahodou objednas a nahodou to maju tak na fakture je nieco ine mam s nimi par takychto skusenosti.Skusim zistit ci ju nemaju niekde inde no videl som Saphire Radeon X800PRO v BGS BB no cenu neviem zabudol som hesloCitace:
Původně odeslal AkaKarma