Je mozny, ze se vadna pipka muze projevit spadnutim 3DMarku03 ihned po spusteni? Vzdycky jsem si myslel, ze se 3D scena zobrazi vzdy, ze muze byt pouze chybne vykreslena (artefatky) ???
Mate s tim nekdo zkusenost?
Printable View
Je mozny, ze se vadna pipka muze projevit spadnutim 3DMarku03 ihned po spusteni? Vzdycky jsem si myslel, ze se 3D scena zobrazi vzdy, ze muze byt pouze chybne vykreslena (artefatky) ???
Mate s tim nekdo zkusenost?
Ano, je to velmi lahko mozne... Osobnu skusenost s tym (nastastie) nemam. Co nejake dalsie detaily? Robi to aj v inych 3d aplikaciach?
Může, bez zapnutí těch 4 pipek to dělá taky? zkus test přes ati tool.Citace:
Původně odeslal sleepless
Ja k tomu prave vic nemam > manik prodava XpertVison 9800SE 256bit a na otazku, zda zkousel dalsi 4 pipky mi napsal to o tom 3DMarku, pry to dela jenom v pripade aktivovace vsech 8 pipek... jinou 3D aplikaci nezkousel. Mne prislo jenom divny, ze by se chybny pipky projevovaly takhle ...
No ale kdyz pisete, ze je to mozny, tak asi jo ... napadlo mne predtim, jestli treba neco nedelal blbe ???
No davat mu 4200,- abych se predsvedcil jak to opravdu je se mi asi nevyplati, takze diky za info :wink:
presne tohle se mi deje :-) prodavam jednoho XpertVisona 9800SE a ten to dela :-) se 4 pipkama to nedela, probehne normalne, kdyz jsem tam nainstaloval Omegy se softmodem na R9800SE na 9800, tak ten 3D Mark2003 klekne pri prvnim testu
:lol:Citace:
Původně odeslal briketa
no tak to budes nejspis Ty > mas inicialy KU?
jasne :-) jsem to ja, jestli tu kartu chces treba pujcit, tak se klidne muzeme domluvit, treba budes uspesnejsi :-)
Zajimavy, me se to u 9800SE nestalo nikdy.....
Proc to pada ?
Mam ciste nainstalovany komp W98, nejnovejsi VIA, nejnovejsi Omegy pro W98. Kdyz nainstaluju Omegy bez softmodu, tak 3DMark normalne bezi. Kdyz tam dam Omegy se softmodem, tak to vypadne v prvnim testu 3D Marku 2003 do Woken. Stejne se to chovalo i pod W2k a XP.
mas SZ :wink:Citace:
Původně odeslal briketa
tak zkus taky jinou aplikaci nez 3D mark treba to jinde delat nebude a bude to v klidku!