Co vy na to ? brat,nebrat ? podle testů vypadá slušně a nechtěl být dát moc do desky pro Intel procák.
Printable View
Co vy na to ? brat,nebrat ? podle testů vypadá slušně a nechtěl být dát moc do desky pro Intel procák.
Kdybych měl možnost, hned bych jí bral. Viděl sem její BIOS, a to je docela síla.
viděl jsem recenzi kde 2.4Ghz byla na 3 Ghz bez problémů s touto deskou,ale co mě zarazilo že tam měl GF4 Ti 4200 a výsledek byl při těch 3 Ghz 9500 bodů v 3D Mark 2001 ve 1024x768x32 což je brutálně málo ! ovšem nevím co tam měl za detonátory a jestli mě taktěnou grafiku,páč to je celé v dánštině ! :lol:
Ta deska má tušim I845G čipset ne? Její podrobnou recenzi najdeš na www.vr-zone.com.
kecynger : díky za tip,no po přečtení recenze .. kua proč je to skóre tak malé v 3D Mark 2001 SE,když tam je 2.53Ghz procák ? tohle se mi nelíbí.
Hmm,tak nevypadá to skóre tak zle .. 11568 s Epoxem a GF4 Ti 4600
http://www17.tomshardware.com/mainbo...el845g-11.html
Ta doska je brutalna mam ju a nic lepsieho som este nevidel. Ma perfektne veci pre overclocking. AGP A PCI si vies na tvrdo dat 66 ku 33 co uplny brutal. Sme ju testovali co to robi s videom dali sme tam canopussku DV STORM a vysledok. XP cko !.8n taktovana na 2 vs P4 2GHz na 2.5. XP cko zvladlo 6 filtrov a tento maly skaredy kan mastil zo 18 stimi filtrami. Proste brutal. Jednoznacne ju ber a nevahaj.
Těm poslednim pár větám sem nějak neporozuměl. Ale bylo to něco jako že P4 je super a AthlonXP pokulhává ne?Citace:
Původně odeslal [GUARD
Ja sem chtel o prazdninach kupovat P4 a tahle deska pro me byla jasnym favoritem cena/vykon/vybava 8) Dokonalej vyrobek. Ted bych pockal na 845PE neo Granit Baye. :wink:
hej hej. V skratke P4 zvladla o 10 filtrov obrazu viac ako xp. :wink: