Athlon 2200+ sa mi velmi prehrieva
Mam tak troska problem s prehrievanim tohto procesora a sice, pri normalnej zatazi je jeho teplota okolo 48°C, no ked spustim prime95 a sledujem teplotu, tak sa vysplha az na 66°C. A to je este k tomu teplota zo socketu, nie priamo z jadra. Mam na nom TITAN TTC-CU9TB/SC a to mam este otacky na plne. Ked znizim, tak teplota dalej rastie. Poradte prosim co by bolo najlepsie spravit. Kupit novy cooler alebo zeby zmenit pastu? Vdaka
Re: Athlon 2200+ sa mi velmi prehrieva
Citace:
Původně odeslal Gianni4444
Mam tak troska problem s prehrievanim tohto procesora a sice, pri normalnej zatazi je jeho teplota okolo 48°C, no ked spustim prime95 a sledujem teplotu, tak sa vysplha az na 66°C. A to je este k tomu teplota zo socketu, nie priamo z jadra. Mam na nom TITAN TTC-CU9TB/SC a to mam este otacky na plne. Ked znizim, tak teplota dalej rastie. Poradte prosim co by bolo najlepsie spravit. Kupit novy cooler alebo zeby zmenit pastu? Vdaka
mozna ti to spatne meri cidlo v soketu co mas za desku??
zkus znova nasadit chladic... btw. nepouzil jsi ''zazracnou'' pastu od Titanu ze?
Re: Athlon 2200+ sa mi velmi prehrieva
Citace:
Původně odeslal Gianni4444
No chladák by to mněl stíhat když píšou že uchladí i 3200+..radši se koukni jestli ti dobře sedí na procáku..pokud máš ten pasiv horkej tak by to mnělo odpovídat...pokud je vlažnej...ba studenej tak je špatně nasazen..popřípadně trochu zohybej tu pružinu..pastou by to moc být nemělo..pokud tam nemáš hroznou vrstvu!ta se dává jen aby zakryla nerovnosti mezi cpu a pasivem..v čem to měříš?bios?nebo nějaký program ve win?taky to muže trochu kecat...