Ma niekto z fora telefon co vie EDGE a nachadza sa v lokalite kde fachci EDGE (oboje inak velmi vzacna zhoda okolnosti) nech napise aku to ma rychlost downloadu a ping, dik...
Printable View
Ma niekto z fora telefon co vie EDGE a nachadza sa v lokalite kde fachci EDGE (oboje inak velmi vzacna zhoda okolnosti) nech napise aku to ma rychlost downloadu a ping, dik...
copak uz to jede? :eek:
taky si myslim ze to jeste neni v provozu...
V CR tato sluzba este nie je dostupna, na Slovensku ju zacal ponukat Eurotel.
Vidite to bratri Cesi aspon raz sme o krok vpredu :lol: :lol: Tiez som strasne zvedavy ako si to povedie :o Nervotel ma inak super reklamu na rychly bezdratovy net na tom kupalisku s typkom s notebookom a mobilom... Fakt uzasne :roll:
podla mna to pojde pomaly, nahovno 8-) Velky ping ako GPRS to bude mat ;D
no to rozhodne nebude jako GPRS.Co jsem se ruzne docetl ping by mel bejt snad do 300 coz je polovina nez u GPRS :wink: ;DCitace:
Původně odeslal Tomashko
Kdyz to u nas vidim tak mi se asi edge nedockame a asi ani CDMA :-(
Uz me s*re GPRS :evil:
Markoff mozno ja za tyzden poskusam ak teda bude phone (foter :wink: ).....
http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=107499
test edge docela zajimavy!Download prumerne 18 kB to fakt uz ujde :wink:
EDIT:jen ten ping je furt na ho*no :evil:
tak aspon neceho jsme se dockali, zadnej zazrak , ale uz to nemuze bejt horsi takze uvidime s cim prijdou ostatni
http://www.mobilmania.cz/Operatori/AR.asp?ARI=108582
Trosku zapomenuty tema...
mate nekdo uz realne zkusenosti s provozem EDGE v Praze nebo i jinde a pripadne info o mistech, kde je "pokryto" ?
Chtel bych lehce zrychlit soucasny spojeni pres GPRS a tak by me zajimaly klady/zapory s provozem (asi prevazne na N6230)
prosel jsem par for o tomhle pripojeni, nejde mi o obecne zname srovnavani s Eurotel Data Expres, ale spis o prime informace, v jakych lokalitach uz je skutecne EDGE bez problemu funkcni, realnej download/upload/ping a dalsi podrobnosti, od nekoho, kdo ho skutecene provozuje.
A rady typu "vem si Euroteli Data Expres" prosim nee, mne jde skutecne jen o to, po kapse nosit jen mobil a BT adapter nebo kablik. Chapu, ze cenove to vyjde skoro stejne, a Eurotel je ve vetsine parametru lepsi, nicmene mne jde skutecne o mobilitu "mobilniho" pripojeni... :)
EDIT: tak nikdo netrapite Nokii 6230 jako spojeni na Inet?
;D