ASUS P4B533-E a Creative Inspire 5.1 5100
ma tuhle desku na ktere je 6-ti kanalova zvukovka CMI 8738-MX.... ale vystupy a vstupy ma standartni jako kazda jina zvukovaka??? tedy jeden vystup, jeden vstup a mikrak... vubec tedy netusim jak mam zapojit moji repro soustavu... ktera potrebuje optimalne 3 vystupy
Re: ASUS P4B533-E a Creative Inspire 5.1 5100
Citace:
Původně odeslal ShAcKaL
ma tuhle desku na ktere je 6-ti kanalova zvukovka CMI 8738-MX.... ale vystupy a vstupy ma standartni jako kazda jina zvukovaka??? tedy jeden vystup, jeden vstup a mikrak... vubec tedy netusim jak mam zapojit moji repro soustavu... ktera potrebuje optimalne 3 vystupy
neni su tie IN / OUT prepinatelne ??? Že si tam navoliš 5.1 zvuk a prepne ti konektory na 2 zadne , 2 predne a center + subwofer .myslim v softe čo si dostal zo zvukovicou. Lebo sice ja mam ALC 650 na doske a mam to tiež tak
najskôr to bude ako ti hovorim
Re: ASUS P4B533-E a Creative Inspire 5.1 5100
Citace:
Původně odeslal cLiVe
Citace:
Původně odeslal ShAcKaL
neni su tie IN / OUT prepinatelne ??? Že si tam navoliš 5.1 zvuk a prepne ti konektory na 2 zadne , 2 predne a center + subwofer .myslim v softe čo si dostal zo zvukovicou. Lebo sice ja mam ALC 650 na doske a mam to tiež tak
najskôr to bude ako ti hovorim
Bude to presne tak, ja to mam na desce taky, ale dokoupil jsem si (za 150Kc, co mi slevili na desce, ze jsem na ni cekal o den dyl ;D) modul s dalsimi vystupy 8). LineIn slouzi zaroven jako vystup na zadni repro, Mic jako vystup pro subwofer+center, prepina s to v "Mixeru"