Prosim vas co stim, mozna neni problem v desce, ale jinak fakt nevim, pri restartu nebo vypnuti se windows sice ukonci,ale uz znovu nenabootuje, zcerna obrazovka a zustane viset. Mozna je neco s tim ACPI,diky za jakopukoliv informaci...
Printable View
Prosim vas co stim, mozna neni problem v desce, ale jinak fakt nevim, pri restartu nebo vypnuti se windows sice ukonci,ale uz znovu nenabootuje, zcerna obrazovka a zustane viset. Mozna je neco s tim ACPI,diky za jakopukoliv informaci...
To je dost zvlastni, stahni posledni BIOS, popr. tam dej Cheepo 313 a ACPI urcite zapni, a to v1.4.Citace:
Původně odeslal Hard
priste pokracuj v rozjetym temaCitace:
Původně odeslal Hard
Ok, hele zajima mne, jak si tam naflashoval ten BIOS, prez boot disketu pomoci AMI Flashu? Ja to totiz zkousel pomoci AMI Win Flashu a oddelalo mi to tuhle desku. Ikdyz jsem mnel zaskrtle CMOS Clear. :? To mne jen utvrzuje v nazoru ze AMI BIOS je maximalni shit.Citace:
Původně odeslal daso
Citace:
Původně odeslal Vegan
Flashuje se normalne podle navodu ze stranek vyrobce, staci DOS bootovacka s Aminf335.exe a soubor s BIOSem... delal sem to asi s 5 ruznejma verzema BIOSu a no problemo.
http://www.ecs.com.tw/extra/flashutl/amiflash.htm
O nejakym AMI Win Flashi ani slovo...
Tady na foru je o tom taky par zminek.