Caute,mate nekdo s timto tarifem nake zkusenosti - jak to jede,atd.uvazuji o porizen.dobre je,ze se nemusi platit dlouhodoby pausal,850kc/mes. - kredit.mobil jsem vyhlidl simensa M55,+USB datovy kabel,doufam ze bude vyhovovat. :?:
Printable View
Caute,mate nekdo s timto tarifem nake zkusenosti - jak to jede,atd.uvazuji o porizen.dobre je,ze se nemusi platit dlouhodoby pausal,850kc/mes. - kredit.mobil jsem vyhlidl simensa M55,+USB datovy kabel,doufam ze bude vyhovovat. :?:
no docela si planuju to poridit na prazdniny na chatu, tak by mne docela zajimalo jestli tam nahodou nedavaji verejnou adresu ?
kamarad to ma. verejna adresa :lol: tam neni. po koupeni dostanete kartu s 50kc kreditem. prvni ( byt bezplatny ) hovor kartu zaktivuje a gprs unlimited se na ni aktivuje do 6 hodin od tohoto hovoru. je nutne mit kredit driv nez dojde k opetovne reaktivaci gprs. jinak se deaktivuje ( jak dal jsem se nezajimal, ale asi se nekam musi zavolat ).
a bezi to pry celkem obstojne.
za ty penize asi dobra volba.
mno,tak uz jsem si poridil toho debila a kabel.ale ted se rozhoduji jestli twist nebo go /to same+30min hovoru free/.je velky rychlostni rozdil t-mobajlu oproti eurotelu?
Me eurotel jede jenom asi neco malo pres 30 kbps, meril sem to uz nekolikrat. (to musi bejt jeste dobry pocasi :lol: - vcera byla bourka a vubec mi to nejelo,ale to asi bude normalni) To sem ale asi jedna z mala vyjimek, kterejm to jede takhle pomalu.
K twistu ne, ale k tarifu ano. Můžeš si vybat mezi dynamickou a pevnou. U dynamické platíš 499 za aktivaci u pevné stejnou aktivaci a 150 mesíčně. Snad si ty ceny pamatuju dobře a jsou bez DPHCitace:
Původně odeslal monsoon
No radši bych vzal ET, protože jestli by se zadařilo a jelo ti u TMO CS3/4 tak to je ve spojení se siemensem vražedná kombinace...Citace:
Původně odeslal Gastan
Ale aj u ET to může dělat problém, prostě siemensy moc velký datový zatížení nezvládají a restartují se...
kokni se na mobilmanii tam nedavno bylo uverejneny mereny rychlosti GPRS!!T mobile je samo rychlejsi ale podle ohlasu(mobilmania) neni tak stabilniCitace:
Původně odeslal Gastan
ja se ale ptal na verejnou, jestli bude pevna nebo dynamicka je mi uplne jednoCitace:
Původně odeslal Mastr
Tak ted je to cele posrate.vcera jsem propojil debila s pc,a v poho/hlasil se/.dneska se uz nehlasi,prolezl jsem vse.a ktomu jsem aktivoval twistku.pisou ze do par hodin se aktivuje a prijde sms.po 8 hodinach nic neprislo.ale na debilu jedu normalne wap pres gprs a credit je furt stejny. ???
Mozna jsem ted na neco prisel,pokud je ten debil trochem vybity tak po propojeni kabelem s pc reaguje.kdyz se behem pripojeni dobije /usb kabel s nabijenim - zn.Aligator/ tak prestane reagovat.je to mozne ??? kdyby to bylo tim kabelem,ktery by jste doporucili na m55 :?:
EDIT:me taktez http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...9d5cc0378b3d4f
Tak uz jsem vse rozjel.bylo to tim zku kabelem.vzivote si kabel od Aligatora nekoupim.zatim jedu na serial.jinak ten twist mi ztahuje vprumeru tak 5 Kb.
EIDT: koupil jsem ted USB datovy kabel s programovatelnym nabijenim od CPA.docela v poho.ale byl drahy.
hmm 5 kB to neni moc na to ze ma CS 3,4Citace:
Původně odeslal Gastan
ja s ET stahuju z webu prumerne 5.1-5.3 kB
btw:stahuju pres flashget
Taky jsem cekal vic.a ve fleshgetu to stahuje promenlivou rychlosti /0,5-6/ :-( Za mesic zkusim Eurotel Go.
Zkus se přes servisní menu podívat, jestli vůbec CS3/CS4 mobil používá...Citace:
Původně odeslal Gastan
edit: podle rychlosti bych tipl že ne...
mobil kodovani cs3/cs4 podporuje,ale jeste nevim jestli ho podporuje mistni vysilac.Citace:
Původně odeslal Busch
EDIT:podle rychlosti bych rekl ze ta BTS jede jen cs2
hm,tak novy mesic jedu uz na Go data nonstop.ten T-mobile je na h***o.Furt to padalo.