Oplati sa kupovat pod thermalteka V7+ nejaku lepsiu pastu ako je titan "srieborna"§. Myslim nejuku od articu.
NA nejaky 2.2GH-2,4
JOHA
Printable View
Oplati sa kupovat pod thermalteka V7+ nejaku lepsiu pastu ako je titan "srieborna"§. Myslim nejuku od articu.
NA nejaky 2.2GH-2,4
JOHA
mno zorvna titan stribrna neni moc dobra takze v tomlhe pripade mozna ano (na tu titan tu dost nadavaji..ze ma hrudky,vysycha,...)
jj akúkolvek pastu len nie titan, hrudky, vysychá a z CPU ju nedáš dole ani za ***** jedine riedidlom alebo benzínom :eek:
na druhou stranu ti zadna pasta neudela revoluci. jestli se dostanes o par stupnu dolu..za ty prachy to nestoji.
no ja muzu doporucit AS Ceramique, oproti stribrne paste od Spire klesla teplota o 1-3C, a hlavne jde nadherne pryc z cpu.....
Titan je fakt sit , ja ouzivam Artic cooling silicone compound za par kacek neni to asi zadny zazrak ale je rozhodne lepsi jak Titan ... aspon se dobre utira :) . A je fakt jemna... bez hrudek !!!
titan opravdu ne, jak je tu napsano ma hrudky, vysycha a jeste bych pridal ze maze jaxvine - mel sem od toho zablafanej celej mb a mikinu. kentus... muzu doporucit arctic silver 3 - oproti titanu 2 stupne dolu a po trech dnech jeste o jeden. navic se tak pekne tahne, ma pekny baleni a sexy nazev ;D