Ahoj.
Napadlo mě, že bych si udělal pojízdnej Casetek 1019.
Nevíte o nějakým online shopu, kde prodávají samotné kolečka včetně šroubu (třeba i pro židle). Koukal jsem, ale na nic jsem nenarazil.
Díky. :-)
Printable View
Ahoj.
Napadlo mě, že bych si udělal pojízdnej Casetek 1019.
Nevíte o nějakým online shopu, kde prodávají samotné kolečka včetně šroubu (třeba i pro židle). Koukal jsem, ale na nic jsem nenarazil.
Díky. :-)
vsechno se nemusi hledat na netu :roll:
co zajit nekam do prodejny nabytku :idea:
Ja mam kolecka tusim z baumaxu , stalo ma to tak 50 vsetky 4.
a jiank je tady taky thread KDE KOUPIT
nebo nekde sehnat starou zidli ktera ty kolecka ma, promazat je a mas to free.. Ale na netu toho fakt asi moc nebude... Ty blbinky jako Obi nebo Hauhaus tyhle veci mozna maj ale jednu vec nemaj a to sou informovany a vyskoleny prodavaci...co si sam nenajdes to nemas...
A na co kolečka, probůh? :roll: Jo, leda že by jsi si tahal PC s sebou třeba na chalupu, to by ale chtělo pořádný bantamky... :lol: :lol: :lol:
EDIT: Samozřejmě že nic ve zlém... :wink:
Hele nahodou mi mame v kancelarich PC zasadne na koleckach a sekretarky/ucetni si to nevedi vynachvalit. :-)Citace:
Původně odeslal Vladislav Souček
Proc ne ? A navic kdyz je nekdo linej.... :wink:
V mém případě bych si spíše přidělal kolečka na židli. :-) Nebo si pořídit kancelářské (ředitelské) křeslo i s opěrátkem (i s bočním na ručičky). ;D :lol:
No bez "reditelskeho" kresla si celodenni sezeni u compu predstavit neumim.... To je samozrejmost... Nechapu jak nekdo vydrzi na kacl. zidli...Citace:
Me zbyly kolecka z bigtoweru, jestli mas zajem. Cerny fungujou celkem good. Ale jenom Brno a obcas Praha.
Já nemám ani tu kacl. židli, jen starou dřevěnou a ještě k tomu rozvrzanou. :? Nevíš co s tím? <:(Citace:
Původně odeslal Dawe
Doporučuji zajít si do nějakýho obchodu s nábytkem a koupit si super koženou židli s vysokym opěradlem a opěrkama na ruku, třeba takovou na jaký právě sedím já....Citace:
Také jsem takovou již viděl. :eek: Byla velice pěkná, ale až na tu cenu, hrůza!!! :evil:Citace:
Původně odeslal Hnoj
já mam za 3k z ikea reditelsou zidli...absolutni spokojenostCitace:
To nebude kuze....Citace:
Původně odeslal thool..
Ne ze bych byl snob, ale z kozenky se mi poti pozadi jak o zavod....
Nesouhlasím-tata likviduje freon z ledniček a na smetáku nešel pár perfektních,ale použil je k jinýmu účelu,akorát je dezinfikoval,převařil,vydrhnul.....a bylo to ;DCitace:
Původně odeslal daso