Mam ted pripojenej dsl modem/router pres usb a stve me, ze mam porad v taskbaru ikonu Bezpecne odebrat hardware. Da se to nak odstranit?
Printable View
Mam ted pripojenej dsl modem/router pres usb a stve me, ze mam porad v taskbaru ikonu Bezpecne odebrat hardware. Da se to nak odstranit?
Funkce 'Skryt neaktivni ikony' ti nestaci? Me vsecky ty XPckovsky vymozenosti nejdriv stvali, ale tuhle funkci sem zacal pouzivat?
Cece dik ;D takova blbost, ze me to ani nenapadlo. uz to mam dle svych predstav :wink:Citace:
Původně odeslal howard
No dobre ale co ked sa nejedna o xpcka? Co napr. 2k/2k server? Ide to nejako?Citace:
Původně odeslal howard
Mna tiez trapi tato ikonka lebo mi ponuka odpojenie pevneho disku. Da sa to nejako zrusit alebo to tam je nastalo ??? Inak sa mi to objavilo az teraz ked som nahodil novy disk wd2500ks a nan novy system. Predtym som mal maxtora nejaku DM9 80GB a ikonka tam nebola. Ze by to bolo tym NF4 chipsetom na mojej abitke?
toje tym, ze tvoj novy disk je SATA ...
Je to ovladacema na disk od NVidie, proste je neinstaluj, stejne je s nima vic problemu nez uzitku.Citace:
Původně odeslal Looser
Tak tak uz som na to prisiel pri instalacii.. Inak tie ovladace su dobry smejd lebo sem tam mi kvoli nim neslo DVD.Citace:
Původně odeslal baros