skusal uz niekto Athlon TB 1700 znizit na nejakych 1Ghz a potom vypnut chladenie a nechat to len tak pasivne???(samozrejme za predpokladu ze aj Vcore sa znizil o nejaku desatinu)
Rado
Printable View
skusal uz niekto Athlon TB 1700 znizit na nejakych 1Ghz a potom vypnut chladenie a nechat to len tak pasivne???(samozrejme za predpokladu ze aj Vcore sa znizil o nejaku desatinu)
Rado
mno tady se ten procka snizoval i este niz !!
nekdo to testoval i na nejakejch 300 mhz a pasivne to melo cca 25 stupnu fulload ...
koukni sem http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=55049
skusim to chladenie na tom 1ghz vypnut.. a ak sa to uchladi v podstate bude z toho mala EPIA doska.
na 830 (5*166) mi to dela pri minimalnich otackach zalmana, full load (UD) a 1,4V 35°C; jednou jsem to zkusil bez fanu a pri full load to bylo behem pul hodiny mezi 45-50 stupni
problem je jak mas zavrenej case a neproudi v nem vzduch, tak to upeces. teplo musi byt z pasivu alespon trochu odebirano...ale o tom se tady uz mnohokrat mluvilo
nejvic ti snizi tepotu voltaz, ta frekvence uz moc ne, ale na druhou stranu s nizsi frekvenci das nizsi voltaz, takze to chce najit ten optimalni pomer
ja muzu dat min. voltaz na 1.4V a pri tom jedu s XP2100+ na 1.9GHz
no ja kdyz mel TB 1700+ na def frekvenci tak mi ho pasiv V7+ uchladil ale jen pokud jsem treba neco stahoval z netu nebo poslouchal MP3 :D
to si ako vycaroval z durona 2.3Ghz???? co ta to sttalo??
tak ja momentalne jedu na 1400MHz pri 1,09V ;D a mam na nom pasiv z V11, ale zas mam pruvan v bedne a nad 50 C nejdu :wink:
TB odesel do kremikoveho nebe(ustipnutej roh) tak jsem koupil durona!Tim pasivem jsem chladil toho TB co jsem melCitace:
Původně odeslal Raddo