Jaky mate zkusenosti s rezanim vodou nebo laserem v Praze? A kdyz se necha case rezat laserem nespali se lak v okoli rezu??
Printable View
Jaky mate zkusenosti s rezanim vodou nebo laserem v Praze? A kdyz se necha case rezat laserem nespali se lak v okoli rezu??
search :) mysím že se to už řešilo
resilo ale zkusenosti z primo z Prahy sem tu moc nenasel
zeptej se commandera
zeptej se commandera a hledej, protoze jsme to tu resili! tak se snaz
asi tak, btw sory ze na tebe odkazuju kazdyho v*** ale nikdo jinej me z Praglu nenapadl.Citace:
Původně odeslal Commander
mozna by se to tlacikto search melo zvetsit tak 3x-5x aby si ho kazdej vsim, nebo vyskakovat jako pop-up :lol:
no problem :wink:Citace:
Původně odeslal Kazdic
nepomůže - lidi jsou líní a nechtěj procházet thready, tak si prostě napíšou a KOUKEJ PORADIT :-)Citace:
Původně odeslal Kazdic
no ja sem tady fakt nenasel moc zkusenosti lidi s firmama z Prahy. Jediny co tu je awacs rezani vodou. Pak hromada lidi z Brna pak spousty odkazu na jiz neexistujici thready ... :-(
Hmmm, já jsem hlavně z toho záměru odstoupil - potom, co mi vysvětlili :roll:
Nikoho se mi nepodařilo ani libovolnou bankovkou přesvědčit, aby to udělal na počkání, resp. aspoň do 24 hodin. Když mi někdo vysvětlí: "co chcete?" - "8 cm díru do plechu" - "tak to sorry, na to se můžu vys.rat, kvůli tomu nebudu štelovat mašinu a nezaplatil bys to" - "zaplatil" - "nezaplatil" - "zaplatil" (ještě asi 20x) - "kolik to teda bude?" - "400 minimálně" - "budiž, kdy to můžu přinést?" - "příští týden a do týdne to snad bude ..."
Pak následovala šťavnatá diskuze, ze který jsem zjistil, že "to budou chlapi dělat v přesčasových hodinách jako melouch", protože se s tím normálně nebudou zabývat :roll: Holt některý firmy mají peněz evidentně dost, nekomentuju, že za 500 mi to udělá kde kdo, ale v ceně bude i pozlacení celýho casu ...
Asi tak, na tyhle legrácky já čas nemám :wink:
odkazy su funkcne, len treba namiesto www.overclocking.cz/4um/ davat oc4um.murder.cz/ :idea:
Asi je to fakt o lidech. Me kdyz to delali u nas v Brne, tak uplne fpoho. Normalne sem se domluvil na terminu, dosel tam, sice tam rezali nejaky kachle a dalsi bloky z masivu ale norm. udelali serii stopli to prehodili program a vyrizli mi to. Vubec to nevypadalo ze by byli pretazeni (stridaj se tma 2-3 typci a delaj nonstop) nebo meli dulezitejsi praci. Vpoho sem si s nima pokecal, jeste mi rekli ze se aspon trochu na ty mi volovine odreagujou a ani za to nic nechteli.
I s cekanim sem tam byl 30minut, 5min sme upravovali jeste program, vyrizli to bylo za cca 40sek.
Proste se clovek musi domluvit predem a pak to risknout a obcas se to oplati ;D
no tohle mě dostalo,..... prosím - sériový výrobek... i když... 206Kč za plech i s plexi a větrákem by bylo v poho
http://eshop.barbone.cz/asp/zbozi.asp?id=35897
tak edit: www.calver.cz/luke/pc/images/bokEC.jpg
(ale ten design, ten design :o :-o :roll: )
To znám, kupoval jsem to kámošovi a je to v pohodě - jen je potřeba proříznout tu plexi mřížku nad větrákem - jinak dost hlučí (vzduch jak jde skrz), za ty peníze je to naprosto OK ...Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
zejmena 2 kazdic
lidi ja nevim, v cem vidite problem. Vsak tohle forum je tu pro vymenu nazoru, odpovidani na otazky a pomoci mene zdatnym a zkusenym. Pochybuju, ze existuje moc temat ktera se tu jeste neresila. To by se to tu rozvnou mohlo vsechno locknout a napsat nahoru velkym nadpisem HLEDEJ A NAJDES.
Budte tolerantni k temto userum. Pokud jim nechcete odpovidat na nejaky dotaz pac se to tu uz resilo, vyvarujte se OT a nevsimejte si jich.
:roll: :roll: :roll:
P.S. Chapu ze pokud je to neco, co je tu uz 50krat a dela to tu bor..l tak jsou podobne pripominky na miste ale tohle to urcite neni.
Nj tolerantni, zejmena v tomhle pripade sem se ani ja nesetkaval s moc velkou toleranci. Je teda pravda je pokud ma nekdo dobry zkusenosti s nejakou firmou tka by se to mohlo dat nekam do dredu treba kde koupitCitace:
Původně odeslal Namornik
a cvasem by tam byla ucelejsi sbirka kde JO a kde NE a nebxlo by treba zakladat takovou spoustu dredu ktere stejne ja chvili nejaky MOD zamce. Zas na druhou stranu pokud tady x lidi napise ze se to uz resilo, aniz da aspoon link, tak ma ta inf 0 hodnotu. Nebo kdyz mu reknu ptreba zeptej se toho a toho tak zas ten kdo je novej vi kulov*