Re: reklamace uspesná ale dostal sem MSI
Citace:
Původně odeslal tomsalieri
Uspesně sem reklamoval nefunkční zakladku ASUS A7N8X-X a Athlona XP 2200+.Bylo to prej špatnou elektronikou na desce (-: No nevim když mi skořela grafika procák a z disku se mi smazal system.No nic.Dostal sem místo ní MSI K7N2 Delta ale neumim v ní moc taktit.Jo a konkrétni dotaz kdo jí má:co je ta cedulka na přídavym USB s tema blikátkama "DONT REMOVE WHEN USING BLUETOOTH"to má jako ta deska blotooth?
taktuje se na ní jednoduše stejně jako na jinejch deskách jen není tak stabilní při vysokým fsb, nejde nastavit větší Vcore jak 1.8 (ani by to asi nerozchodila), hodně problémů z kompatibilitou pamětí (to už se snad vyřešilo) + nutnost nahrát novější bios pač ty starší ukazujou uplně nesmyslnou teplotu ale za ty prachy ta fošna špatná není jedu na ní así něco přes rok a klid
Re: reklamace uspesná ale dostal sem MSI
Citace:
Původně odeslal tomsalieri
Já mam teplotu kolem 52 ale v bedně hned po zapnutí to ukazuje 35.Mam otevřenou bednu v docela chladný místnosti,teplota ted když prší je 20C.Kde si stahnul ten bios?Když tapnu LIVE UPDATE tak to najde nákej divnej verze 5.8neco ale typ nesedi s touhle deskou.Jo a kdyz taktuju tak zmenim multiplikator a vzdycky se mi to taktne na 2250Mhz a nejde mi to na mín.Holt sem zvyklej na ASUS
tu teplotu to mozna meri blbe,zkus sahnout na pasiv jak je horky,ale jinak tech 52 je jeste v pohode,pokud je to stabilni tak neresit,zkus si precist manual,tam mas popsane nastaveni biosu.
P.S.: zmen si nazev threadu na konkretni problem,to ze si dostal MSI nikoho nezajima :wink: