Ma nekdo nejake zkusenosti s timto chladicem??
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24671
Potrebuju neco na XP2000+, nemusi to byt neco extra.
V diskuzi na CC jsou dva rozdilne nazory na tento vetrak, takze bych uvital i jine nazory.
Diky
Printable View
Ma nekdo nejake zkusenosti s timto chladicem??
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24671
Potrebuju neco na XP2000+, nemusi to byt neco extra.
V diskuzi na CC jsou dva rozdilne nazory na tento vetrak, takze bych uvital i jine nazory.
Diky
je to klasika, mnohokrat zde diskutovana (pouzij HLEDAT a uvidis sam).splni svuj ucel, je tichy+dobra cena. pro normalniho smrtelnika slusna volba.
Je to dobrej chladič (hlavně to ticho, i když dvojka je lepší), ale absolutně nevhodný na OC.
Já bych ti možná spíše doporučil Spire FalconRock II. Co se týče chlazení, je lepší než ten AC...A zvládne i OC.
Cozeto? Takze XP1700 na 2300MHz neni OC?Citace:
Původně odeslal zelenaut
A jakou máš teplotu?Citace:
Původně odeslal Vitus
62°C load a zily mi to rozhodne nerveCitace:
Původně odeslal zelenaut
mno to uz je celkem dost. ja mam AC CS 2 TC a na 2400+ mam cca 49 fulload.
a kolem ty 2700+/2150mhz/ cca 58 stupnu
jinak v casu mam 3x AC fany v casu a jeden AC fan ve zdroji a jedou na noizky tocky.
ten chladic je dobrej tak do 2100 mhz a vejs uz by to chtelo lepsi chladic teda pokud vam nevadi teploty kolem 60
No já když sem můj 1700XP přetočil víc jak 2100 MHz, tak to lezlo k 65°C, což je už dost, tak sem se ho zbavil.
Tak jsem ho koupil :-)
65°C to nic neni, na mojim starym duronkovy to byla bezna teplota bez zateze :lol: V case nebyl zadnej jinej vetrak, jenom ve zdroji, ono taky nebylo kam ho dat, byl to prisernej case.
Teploty okolo 60°C mi teda rozhodne nevadi. Tak si zkratim zivotnost procesoru na nejakych 5 let (kdyz to prezenu) a rozhodne nepocitam, ze bych ho mel jeste v roce 2008. Krome toho, ted zrovna vykon nepotrebuju, takze ho provozuju na 1.425V a 2000MHz.Citace:
Původně odeslal Voky
Co se tyce pruvanu, mam 0 vetraku co funi dovnitr a ven funi 2x AC, 1x 5V ve zdroji a jeste k tomu mirne napomaha Silencer.
Jo a ty mas taky trosku rozdilnou serii... DLT3C jsou na tom s OC prece jenom o hodne lip.
Je to dobrý a tichý chladič.
Přečti si to pořádně,zelenaut mluví o "jedničce",kdežto ty máš v podpisu "dvojku.To je jiná liga! :smoke:Citace:
Původně odeslal Vitus
No já sem měl oba, jak jedničku, tak dvojku. A nezdálo se mě, že by mezi nima byl nějakej velkej rozdíl v účinnosti chlazení.Citace:
Původně odeslal Tomas
Dvojka je jenom tišší.
ja mam AC slima 2M + 1x odsavac + 1x nasavac a B 2500+ na 3200+ a pri plne zatezi to topi na 49 as 50 stupnu.
mam tez AC CS2 rev2, a ted uz si nestezuju
jen se mi ubec nelibila ta hrbata medena zakladna, lapovanim sem o 3°C niz a hlavne mam lepsi pocit tunera :D
a nevim kolik je 18dB, ale me se to zdalo jako docela kraval, otacky asi 2400, taxkem laboroval a tede se toci.. mmnt ...1412rpm a CPU ma 38°C, a nepreleze 45°C ..
takze spokojenost
podle specifikace výrobce by měla být tižší, ale já jsem měl na porovnání rev.1 i 2 a mě objektivně přišla tižší rev.1 - tak nevím, asi se liší kus od kusu :|Citace:
Původně odeslal Xfantasy